Pazar, Ağustos 04, 2013

Anadolu Üsküdar 1908 Sergen'le ilgilenmiyor

Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zeki Polat, genç oyuncu Sergen Sarp'la ilgilenmediklerini ve transfer etmeyi düşünmediklerini söyledi.



Polat, "Yerel basında kulübümüzün Sergen Sarp'la ilgilendiği yönünde haberler çıkmaktadır. Kulübümüzün böyle bir tasarrufu yoktur ve Sergen Sarp'la ilgilenmemektedir. Genç kardeşimize kariyerinde başarılar diler, kamuoyuna saygıyla duyururuz" dedi.


Yerel Futbol Sitesi

5 yorum:

gg dedi ki...

ne sergenmiş arkadaş

a33214 dedi ki...

yalandan piyasa yapma haberleri

10 dedi ki...

Geçen sezon bu arkadaşa karşı oynadım. Çok şişiriliyo sanki

Gözlemci dedi ki...

Ya varya ben şahidim çocuğun yetiştiricilik belgesini bi kulüpten alamadılar. İsimde vermek istemiyorum. Anadolu üsküdarın başkanı SERGEN SARP'la yediği yemekleri unutmuş galiba. O yalandan piyasa işleri falan bilmediğiniz şeyler hakkında yorum falan yapmayın o arkadaşada ayıp olur. Türk Futbolunda artık yetiştiricilik belgesi ve kontenjan muhabbetleri sıkıntı yaratmaya ve futbolu çok ciddi şekilde geriye götürmektedir. Bu konu hakkında Üsküdar başkanı çıkıp bi açıklama yapsa çok daha iyi olur. Sergen için kaç sefer Zeytinburnuna gelmiş kendine bi sorun bakalım

akd dedi ki...

Benim de bildiğim Anadolu Üsküdar Kulübünün, Sergen'in futbola başladığı Kulüp olan Zeytinburnu Damlaspor'un istediği yetiştirme bedelinden dolayı kampına götürdüğü genç stoperden vazgeçmek zorunda kaldığıdır.

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.