Pazar, Ağustos 11, 2013

Altınyıldızspor'da yaprak dökümü

Dört sezon aradan sonra 1. Amatör Lig'e yükselen Altınyıldızspor, şampiyon kadrosundan bazı önemli isimlerle yollarını ayırdı.



Orta alanda takımın büyük yükünü taşıyan Yalçın Şenlik, Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Damlaspor'a geri döndü. Altınyıldız'ın 1. Amatör'e çıkmasında attığı gollerle büyük pay sahibi olan Mustafa Kıraç da, geçen sezon ilk devre formasını terlettiği Osmaniye İstiklalspor ile tekrar anlaşarak yuvaya geri dönüş yaptı. Ayrıca Mustafa Kıraç'ın birçok profesyonel kulübün de takibinde olduğu gelen bilgiler arasında.


Orta sahanını başarılı isimlerinden, 'Dinamo' lakaplı Kürşat Kaymak takımıyla yollarını ayırdığını ve birkaç kulüple görüştüğünü, nihai kararını en kısa zamanda vereceğini söyledi. Yine orta alanda görev alan ve sezon boyunca yaalnızca 2 maçı kaçıran Burak da takımı ile yollarını ayıran isimlerden...


Yeşil-Sarılılar'ın başarılı ve bir o kadar tecrübeli isimlerinden stoper Erhan takımı ile yolunu ayıran bir başka isim oldu. Son olarak da tecrübeli eldiven Yavuz Selim Altınyıldızspor'a veda etti. Yavuz Selim özellikle Hamidiyespor ile yapılan müsabakada oldukça başarılı bir performans sergilemiş ve kalesini gole kapatarak Hamidiyespor'un 1. Amatör ümitlerini tüketmişti.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Turhan Yıldız dedi ki...

Tüm arkadaşlarımın yolu açık olsun, hepside iyi futbolcudur allah sakatlık bela vermesin.

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.