Pazar, Ağustos 18, 2013

Alibeyköyspor Çerkezköy'de kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Alibeyköyspor deplasmanda karşılaştığı Bölgesel Amatör Lig 11.grup ekiplerinden Çerkezköyspor’u Rıdvan Ekici’nin 79.dakikada attığı müthiş kafa golu ile 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın oynandığı Kızılpınar Stadı'nın elverişsizliği ve havanın rüzgarlı olması oyunun belli bölümlerinde futbolcuları çok zorladı. Karşılaşmaya çok iyi başlayan ekip deplasman ekibi Alibeyköyspor oldu. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağında 5.dakikada Serhat kaleci ile karşı karşıya kaldı pozisyonda topu Muzafferin üstüne vurunca Alibeyköyspor mutlak golden oldu. 7. dakikada bu sefer Uğur Türker sağ çaprazdan Çerkezköy kalecisi Muzaffer ile baş başa kaldı. Zeminin kötü olması düzgün vurmasını engelledi ve top muzafferde kaldı. 20.dakikada Bilal sağdan yaptığı bindirmede ceza sahası içersinde düşürülmesine Hakem devam kararı verdi. İlk yarı boyunca Alibeyköyspor rüzgarında etkisi ile bol bol Çerkezköy kalesi önünde pozisyonlar buldu. İlk yarıda iki ekipte gol bulamayınca maçın ilk yarısı 0-0 bitti.

İkinci yarıda rüzgarla birlikte Alibeyköyspor kalesine gitmek isteyen Çerkezköyspor dirençli Alibeyköyspor orta sahasınını geçemeyince gol posizyonu bulamadı. Karşılaşmanın 70.dakikasında Alibeyköyspor gole yine yaklaştı. Emrah'ın attığı ara pasında sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Uğur kalecinin açılmasını fırsat bilip plase vuruşu az farkla direğin yanından dışarı gitti. 79.dakikada oyun sahasının sağ tarafından Emrah’a yapılan faul atışını Gökhan sol ayakla çok güzel şekilde ceza sahasına ortaladı. Oyuna sonradan giren Rıdvan Ekici çok güzel kafa vuruşu ile takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Alibeyköyspor Çerkezköyspor’u 1-0 yendi.



 

STAT: Çerkezköy Kızılpınar Stadı
HAKEMLER: Ayhan Aydın, Hasan Kesici, Aytek Uygur,
ÇERKEZKÖY BELEDİYESPOR: Muzaffer, Salih, Uğur, Tuncay, Gökhan, Emirhan, Tolga, Emrah, Burak, Anıl, Mehmet,
YEDEKLER: Huseyin,Kaan, Murat, Emre, Ali, Gökhan K, Okan, Mert, Oğuz
TEKNİK DİREKTÖR: Orhan Gencer
ALİBEYKÖYSPOR: Önder, Mustafa, Gökhan, Tugay, Polat, Bektaş, Sezer, Bilal, Emrah, Serhat, Uğur
YEDEKLER: Ali, Erdi, Destan, Şaban, Rahmican, Ömer,Barış, Gökhan,Rıdvan, Muhammet,
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Aydemir

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN YILDIZ

[gallery columns="5" ids="75065,75064,75063,75060,75061,75062"]



Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.