Perşembe, Ağustos 01, 2013

Alanyaspor'un kaptanı Tekirdağspor'da

Tekirdağspor, Bölgesel Amatör Lig 2013-2014 sezonu kapsamında Alanyaspor’un takım kaptanlığını yapan Tanju Yavuz’u transfer etti.


Futbol hayatına Eskişehir Şekerspor’da başlayan 33 yaşında ki tecrübeli stoper sırasıyla Side Gençlikspor, Çubukluspor, Aliağaspor, Altay, Yimpaş Yozgatspor, Mardinspor, Kardemir Karabükspor, Alanyaspor, Tavşanlı Linyitspor, Anadolu Selçukspor ve en son tekrardan eski kulübü olan Alanyaspor takımında forma giydi.


Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Orhan Çebi, As Başkan Ercan Kısa ve Tekirdağspor taraftarlarını temsilen Sami Nişancı katıldı.


İmza töreni sonrasında konuşan Başkan Orhan Çebi; Tekirdağsporumuzu profosyonel lige taşıyacak bir ekip oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugünde bir çok profesyonel takımda mücadele etmiş, takım kaptanlığı yapmış sporcu kardeşimiz olan Tanju’yu takımımıza kattık. Gücümüze güç katacağına inandığımız sporcumuza yeni sezonda başarılar diler, sağlıklı bir sezon geçirmesini temenni ederim dileğinde bulundu.


İmza töreni sonrası konuşan yeni transfer Tanju Yavuz; Tekirdağspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirtirken, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek Tekirdağspor’u 3. Lige taşımak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini belirtti.


KAYNAK: www.tekirdagspor.org

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.