Cumartesi, Ağustos 17, 2013

Akçakocaspor'da teknik direktör belli oldu

2013 -2014 sezonunda  Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Akçakocaspor’da bu sezon başında anlaşma yaptığı ve kısa sürede istifa edenTeknik Direktör Ali Murat Erçoban ve antrenör Mustafa Dursun takımda kendisine muhatap yönetici bulamamaları, ilgisiz kalmaları yüzünden istifa etmişlerdi. Yardımcı antrenör  Selahattin Bal  ise yönetim tarafından görevine son verilmişti.
Takımın masörü ve malzemecisi ‘de takımdan ayrılmış,takımda şiddetli bir biçimde kaos yaşanmasına yol açmıştı.Daha önce iki adet Afrikalıları Akçakocaspor’a kazandıran aslen Sakarya Hendekli olan menajer  Şener bey tarafından İzmir bölgesinden getirilen Cumhur Özkurt ile mukavele imzaladı. Özkurt ‘un yardımcılıklarını daha sonra tespit edilecek olan iki Akçakocalı hoca ile çalışacağı belirtildi.Özkurt Pazartesi günü takımla  ilk idmanına çıkacak.Akçakocaspor’da halen futbolcu arayışları devam etmektedir.İç transferde Akçakocalı 5 futbolcu ile anlaşan aha sonra Pandul İnşaat firma sahibi Kadir Pandul tarafından 2 adet Afrikalı futbolcu kazandırılmış. Kısa süren Ali murat Erçoban döneminde denenen oyuncular transfer edilmemiştir. Kulüpte başka oyuncu transferi yapılmamıştır.


Cumhur Özkurt kimdir?
Uzun yıllar Ege Bölgesi takımlarında çalışan Cumhur Özkurt, Akçakocaspor ile mukavele imzaladı. Cumhur Özkurt,Muğla ‘da20-mart -1962 yılında doğan, 52 yaşında olan,İzmir Altay takımında 6 yıl profesyonel olarak futbol oynadı.Daha  sonra Adıyamanspor’da 1 yıl oynadıktan sonra  Muğlaspor’a transfer oldu. Bu takımın formasını giyen ve büyük bir sakatlık sonrası profesyonel futbol hayatı sona eren Özkurt, iyileştikten sonra da çeşitli İzmir takımlarında amatör olarak forma giydikten sonra açılan kursların ardından antrenörlüğü seçti. İlk antrenörlüğünü İzmir Köy Hizmetleri takımında yapan Özkurt, bu takımdan sonra birçok takımda antrenör olarak görev yaptı ve şimdide ilimiz temsilcisi Akçakoca’da göreve getirildi.Özkurt’un çalıştığı takımlar şöyledir. Gümüşorduspor,Seferihisar bld.gençlik, Davutlar bld.Bitlis Özgüelderespor, Poyracıkspor


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.