Cuma, Ağustos 02, 2013

Akçakocaspor Afrikalılara yöneldi

 Bölgesel Amatör Lig'de ikinci sezonu geçirecek olan Akçakocaspor,  yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmalarını sürdürüyor.  İç transferde olumlu sonuç alan ,Akçakocaspor, dış transferde Afrika asıllı iki siyahi oyuncuyu renklerine bağladı.
Futbolcular Akçakocaspor’un hazırlık kampına katıldı.Afrika Fildişi sahillerinden 2 futbolcunun finansörü Pandul inşaat sahibi Müteahhit Kadir Pandul  finanse edecek. Akçakoca’da faaliyet gösteren Pandul inşaat sahibi Kadir Pandul muhabirimize verdiği demeçte,” Ben  1960 Akçakoca Edilli köyü doğumlu olup, İstanbul’da ticaret hayatımı sürdürdüm. Akçakoca’ya döndüğümde 6 yıldır inşaatçılık ile uğraşmaktayım,sporu çok sevdiğim için 3 yıldan beri Akçakocaspor’a fahri olarak yardımda bulunuyorum. bu yıl kulüpten gelen bütün israrlara rağmen görev almak istemedim. Fakat yinede bir şeyler yapmak istiyordum. Geçen sezon takımın düştüğü zor şartları biliyordum,kulübe iyi bir sporcu kazandırmak gerektiğini düşündüm,Akçakoaspor’u yıllar boyu belediye tarafından finanse ediliyordu, bu bence çok yanlıştı. Ben Akçakoca’da bulunan iş adamlarına örnek  teşkil etmek için bir başlangıç yapmak istedim. Bundan olayı bende  taşın altına elimi soktum ve Fildişi sahillerinden gelip 2 yıldır Türkiye’ de  Adana Kadirli Gençik ve Balıkesir Ayvalık Küçükköyspor’da futbol oynayan Mübarek ve Beni ‘yi Akçakocaspor’a kazandırdım. Artık bundan böyle Akçakoca’lı işadamlarına sesleniyorum takımlarını desteklesinler, sponsor olsunlar el ele verip hep birlikte başarıyı yakalayıp bir üst seviyelere çıkartalım, spor bir tanıtım aracıdır. İleriki zamanlarda bu oyuncalar haricinde kaliteli futbolcular gelirse desteğimi esirgemeyeceğim”dedi.
 
Mübarek El Saiddi kimdir?
1992 Doğumlu Adana Kadirli gençlikspor kulübünden transfer, Libero mevkiinde oynuyor,oturma izni mevcut,2 yıldır Türkiye’de futbol oynuyor.

Beni El Rahmani kimdir?
1993 doğumlu,Balıkesir Ayvalık Küçükköyspor’dan transfer,geçon sezon 11 gol attı,santrafor mevkiinde oynuyor,oturma izni mevcut,2 yıldır Türkiye’de futbol oynuyor.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.