Salı, Temmuz 23, 2013

Çayırovaspor sezonu açtı

Kocaeli'yi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Çayırovaspor yeni sezona Şekerpınar Stadı’nda yaptığı ilk çalışmayla merhaba dedi.
Geçen sezon Çenesuyu A.Ş. Amatör Süper Lig`de Play-Off Grubu`nu şampiyon olarak tamamlayan Çayırovaspor, yeni sezona merhaba dedi. Önümüzdeki sezon  Bölgesel Amatör Lig`de (BAL) mücadele edecek olan yeşil siyahlılar, sezonun ilk çalışmasını Şekerpınar Stadı`nda gerçekleştirdi. Sezonun ilk çalışmasında bütün gözler yeni transferlerdeydi. Eski ve yeni oyuncular birbirleriyle tanışırken teknik adam Ensar Acar ilk idman öncesi oyuncularıyla saha kenarında yaptığı konuşmada yeni sezonda camianın takım olarak kendilerinden beklentilerine cevap vermeleri gerektiğini ifade etti.

943629_213536468800877_985632884_n

10 YENİ TRANSFER
Çayırovaspor yeni sezonda kadrosunu 10 yeni transferle güçlendirdi. Dilovası Belediyespor`dan Kürşat, Tuzla Belediyespor`dan Yunus, Darıca Kale Bayramoğlu`ndan Güven ve Gökhan, Maşukiyespor`dan Celal ve Tanju, Dolayobaspor`dan Kerim, Ofspor`dan Tayfun, Sultan Orhanspor`dan Sinan ve Çayırova Fatihspor`dan Turgay ilk idmana katıldı. Dilovası Belediyespor`dan transfer edilen Talha izinli olduğu için ilk idmana çıkmadı. Geçtiğimiz sezon yeşil siyahlıları BAL`a taşıyan teknik adam Ensar Acar bu sezon da Çayırovaspor`u çalıştırırken yardımcılığını Tamer Köksal, kaleci antrenörlüğünü ise Hasan Berber yapacak.


AKBAŞ`DA İZLEDİ
Çayırovaspor`u ilk çalışmasında yöneticiler de yanlız bırakmadı. Şekerpınar Stadı`nda yerini alan Çayıova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, takımın durumunu canlı olarak görme imkanı buldu. Yöneticilerle yeni sezonla ilgili görüş alışverinde bulunan Akbaş, yeşil siyahlı ekibin BAL`da kalıcı olmasını istediklerini dile getirdi. Antrenman öncesinde oyuncular ve teknik heyet ile tanıışan Akbaş, hepsine başarılar diledi.


BİRLİK SAĞLAMALIYIZ
Yeni sezon öncesinde görüşlerini dile getiren yeşil siyahlıların teknik adamı Ensar Acar, “Geçtiğimiz sezon yakaladığımız başarıyı, bu sezon daha yukarılara taşımak istiyoruz. Umarım bizler için güzel bir yıl olur. Takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onların yerine gelen 10 yeni oyuncumuz kısa sürede bizlere uyum sağlayacaktır. Hedefimiz, öncelikli olarak takım içerisinde birlik, bütünlüğü sağlamak, yardımlaşmayı ön plana çıkartmak. Bunu başardığımız takdirde başarıda kendiliğinden gelecektir” dedi.



KAYNAK: www.bizimkocaeli.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...