Salı, Temmuz 23, 2013

Boluspor teknik adamları Düzcespor'u değerlendirdi

Düzce 18 Temmuz şehir stadında Boluspor, Fenerbahçe ile yaptığı hazırlık maçı için Düzce’ye geldi. Düzcespor eski yıllarda antrenörlük yapan iki teknik adımı Rıdvan Ertan ve Ali Beykoz şimdi Boluspor’un başarısı için çalışıyor.
Türk futboluna damga vuran iki isim uzun bir aranın ardından tekrar Düzce 18 Temmuz şehir stadına ayak bastılar. Bu iki teknik adam yeni yapılan stada hayran kaldıklarını böyle bir tesisi Düzce’ye kazandıranları tebrik ettiklerini söylediler.  Japon lakaplı Rıdvan muhabirimize şunları aktardı.” Böyle bir zeminde futbol oynamak herkese nasip olmaz bizler eskiden çok mücadele ettik,bizim zamanımızda böyle stadlarımız yoktu,Şu an Ali hoca ile Bolusporun başarısı için çalışıyoruz,çok genç bir kadro oluşturduk,  yeni sezonda  ligin en çok koşan ve mücadeleden takımı olacağız.

Alt yapıdan 9 oyuncuyu dahil ettik iyi transferler yaptık, güzel bir ekip oluşturduk, artık bundan sonraki süreçte oyuncularımızın vereceği performans önemlidir. Boluspor’u layık olduğu yere taşımak için çalışmalarımızı son sürat devam ediyoruz. Ayrıca yıllar sonra tekrar burada olmak çok güzel,eski futbolcu arkadaşlarımı anımsamak  beni duygulandırdı,yine sizleride yıllar sonra görmek beni çok mutlu ettİ.Düzcespor’un  süper amatörde mücadele etmesine çok üzüldüm,keşke eski günlerindeki bir takım kurup mücadele etmesini temenni ederim ”dedi.

JAPON RIDVAN
Boluspor tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Rıdvan Ertan (Lakabı Japon Rıdvan) Boluspor’un birinci Türkiye liglerinde mücadele ettiği yıllarda attığı penaltılarla  tanınıyordu. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapan Rıdvan Ertan 1990-1991 sezonunda Düzcespor’a görev almıştı.

ALİ BEYKOZ
Boluspor’un Türk futboluna armağan ettiği Ali Beykoz  Düzcespor (1992-1994-1994-1995 ) oyuncu olarak, 2002-2003 futbol sezonunda Düzcespor’da teknik direktör olarakta görev yapmıştı.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery columns="5" ids="70840,70839"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...