Pazartesi, Temmuz 22, 2013

Adalarspor Zakir ve Osman’ı transfer etti

İstanbul Süper Amatör Lig’in yeni ekiplerinden Adalarspor, geçtiğimiz sezon Pendikgücü ve Tuzlaspor’da forma giyen Zakir Caferoğlu ile son olarak Ataşehir Çamolukspor’da forma giyen Osman Adıgüzel ile anlaştı.
155103_4210320948681_1971206032_n
Zakir Caferoğlu kimdir?
Futbol hayatına 2002 yılında Kurtköyspor’da başladı ve 2005 yılında Pendikspor ile anlaştı ve Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 21 maçta 3 gol kaydetti. Sırasıyla Tuzlaspor, Altınordu, Ataşehir Çamolukspor ve Pendikgücü formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Pendikgücü formasıyla oldukça başarılı bir sezon geçiren futbolcu Ocak ayı transfer döneminde BAL temsilcilerinden Tuzlaspor ile anlaştı ve takımıyla 3.Lig’e yükselme sevinci yaşadı.

1059883_10151911117108888_1825816045_n


Osman Adıgüzel kimdir?
Futbola 2000 yılında Pendikspor’da başlayan 1987 doğumlu futbolcu 2007 yılını Sultantepe, 2008 yılını Dolayobaspor, 2009 yılını da Ataşehir Doğuşspor’da geçirdi. 2010 yılında İdealtepespor’da forma giydikten sonra 2011 yılında Ataşehir Çamolukspor’da bir sezon forma giydi ve geçtiğimiz sezon vatani görevini yerine getirdiği için bir sezonu boş geçirdi.


HABER: ERHAN HARPUT

7 yorum:

taraftar dedi ki...

BEN BI TARAFTAR OLARAK YAPILAN TRANSFERLERDEN COK MEMNUNUM FAKAT EMEGI FAZLASIYLA COK OLAN ARKADASLARA BUYUK YANLISLAR OLDUGUNU DUYDUM BU BENI FAZLASIYLA COK UZDU BIZ BU LIGE BU EMEGI OLAN ARKADASLARLA CIKTIK.. FAKAT BU ARKADASLARIMIZI BIR KAGIT PARCASI GIBI BURUSTURUP ATAN KLUBE NE SAYGIM OLUR NEDE SEVGIM ADALARSPOR GIBI BUYUK BI KLUBE BU OLAYI HIC YAKISTIRAMADIM.... YAZIKLAR OLSUN DEMEKTEN BASKA BISEY GELMEZ ELDEN.

Adalı dedi ki...

Adalar enterasan transferler yapıyorsun iyi paralar vaad ediyorsun aldığınız bu topçulara anlaştığınız bu paralar verilmezse bu takım 5 hafta sonra havlu atar.birde pendikgücünden birsürü topçu aldımız bu adamlar iyi olsa pendik bırakmazdı hakkınızda hayırlısı.

7 dedi ki...

Adalarspor eski topcularına verdiği sözü tutsun önce.Adalarsporu bugünlere getirenleri unutan,vefasızlık yapan bi klüptür.Yusuf Bahar kendi menfaatleri için bütün herkesi küstürmüştür.Topçudan yöneticisine kadar.Yazık.

Sinan Özbay dedi ki...

7 rumuzlu arkadaş her kimse ismini ve başına geleni de yazarsa takipçisi oluruz. Ayrıca taraftar isimli arkadaşımız da emeği geçenlere yanlışlar yapıldığını yazmış o arkadaştan da ricamız kime ne yapılmış açıklasın. Bizler eski idareci ve başkan olarak her zaman kulübümüzün etrafındayız ve kimseye yanlış yapılsın istemeyiz.
Yeni transferler de inşallah hayırlı olur. Bu kulüp senelerce haketmediği muamelelere maruz kaldı. Bence Belediye destek vermişken yapılabilecek en iyi hamleler yapılmalıdır. Bizlerin de beğenmediğimiz durumlar var tabii ki ancak kulüp menfaatleri icabı susmak zorundayız. Ancak kimsenin de mağdur edilmemesi lazım.

87 dedi ki...

murat toprak oyuncuyu alın geçen sene dolayobadaydı kariyerine bakın yeter şuanda boşta

adsız dedi ki...

sınan abı eskı topcular daha alacaklarnı alamadı paraları verılmeden kullanılıp çöpe atıldı bu sene para dagıtılyor parayla herkz oynar bz parasız oynadık yenılere para dagtana kadar eskı topcularn paralarını verip helallık istesinler

adsızzzzz dedi ki...

bu takım eskı topcuların ahını almıştır maradonayı da getrse basarılı olamaz sampiyon kadroya verilen sözler yerine getirilmemiştir şampiyon topçular fedakarlık yapıp cuzi miktarlara bu takımı sampiyon yapmıslardr brak cuzi miktarları bile alamadılar verilen sözler tutulmamstr tek kelime yazıklar olsunnnnnnn

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...