Çarşamba, Haziran 19, 2013

'Örümcek' İlkay'dan Sultangazi'ye teşekkür

'Örümcek' lakaplı başarılı file bekçisi İlkay Yazıcı Sultangazispor'dan ayrıldı... Kulüple sözleşmesi sona eren İlkay, dostça ayrıldığı Kırmızı-Lacivertli camiaya teşekkür etti. 



Sultangazispor'da geride kalan üç sezonda en dikkat çekici isimlerden biri de kaleci İlkay'dı. Kazanma arzusuna ve hırsına cana yakınlık ve sempati de ekleyen ve kısa zamanda taraftarların favorilerinden biri haline gelen genç eldiven bu sezon sonunda Kırmızı-Lacivertliler'e veda etti.


 


Gelecek sezonla ilgili Yerel Futbol'a özel açıklamalarda bulunan İlkay, Sultangazispor yönetimi ile görüştüğünü bu sezon takımda kalmak istemediğini belirttiğini, yönetimin ve teknik heyetin kapılarının her zaman kendisine açık olduğunu söylediğini dile getirdi. İlkay, "Son 3 sezondur Sultangazispor'dayım. Burada misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Artık yeni heyecanlar yaşamak, yeni insanlar tanımak istiyorum. Sultangazispor'dan çok güzel anılarla ayrılıyorum. Zaten yönetim kuruluyla öpüşerek, sarılarak ayrıldım. Özellikle Nevzat Yılmaz, Ali Rıza Topçu ve Eyüp Göl'e bugüne kadarki maddi-manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca aralıksız üç sezon bana güvenen ve forma veren hocalarım Alaattin Çepeloğlu ve Erdoğan Eryılmaz'a da teşekkürü borç bilirim. İkisi de her futbolcunun mutlaka çalışması gereken, futbolcusunun her daim arkasında olan insanlar. Ayrıca Sultangazispor taraftarlarını da sevgiyle selamlıyorum" dedi.


Gelecek sezon için görüştüğü birkaç kulüp olduğunu belirten İlkay, "Ciddi teklifler var ancak hiçbiriyle henüz anlaşma noktasına gelmedik. Değerlendirme aşamasındayım. 1-2 hafta içinde yeni kulübüm belli olur" diye konuştu.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...