Salı, Haziran 25, 2013

Fevzi Tekin teklifleri değerlendiriyor

Son olarak Dudulluspor forması giyen, her iki kanatta ve forvette görev alabilen Fevzi Tekin, teklifleri değerlendirdiğini söyledi.



Genç oyuncu, şimdiye kadar formasını giydiği her takımda başarılı olduğunu ve yeni oynayacağı takımda da bu form grafiğini devam ettireceğine inandığını dile getirdi.


1993 doğumlu, 1.86 boyunda ve 75 kilo ağırlığındaki Fevzi futbola Bostancıspor'da başladı. Daha sonra Kartalspor'a transfer olan genç oyuncu, burada 4 sezon kaldı ve A2 dahil tüm kategorilerde forma giydi. İstanbul şampiyonluğu ve Türkiye üçüncülüğü yaşadığı Kartalspor'dan sonra Tuzlaspor, Çenesuyu Plajyoluspor ve Zeytinburnuspor'da BAL tecrübesi yaşadı. Son olarak Dudulluspor'da oynayan Fevzi, devre arasında 15 gün Kozlu Belediyespor kampında kaldı ancak maddi koşullarda anlaşamadığı için geri döndü.


fevzi2


Yerel Futbol Sitesi

5 yorum:

noname dedi ki...

bu sitede bu futbolcular neye göre yayınlanıyor. takımsız olup 'teklifleri degerlendiren' bir çok futbolcu var eminim ki kardeşimizden daha ünlü veya daha iyileri de vardır. yani burada haber olma kriteri nedir tam olarak?

akd dedi ki...

Genelde bu tarz haberler gelen talep üzerine yayınlanıyor.

mcan34 dedi ki...

Cok kaliteli bir ısım gerçekten bir kaç maçını izleme fırsatın oldu ıns ıyı bir takıma transfer olur forvet özelliği olan bir futbolcu ıkı ayagıda ıyı gozlemledıgım kadarıyla

iko dedi ki...

hayır anlamıyorum,ne bekliyordunuz ki ? transfer sezonu ve bu site de amatör futbolun kalbi... parayla,hatır-gönülle veya isteğe göre.. ne farkeder ki ? boşta kalan futbolcunun,burada haberini /reklamını yaptırmak istemesinden daha doğal ne olabilir ? haberin kalitesine ve gelen haberlerin devamına bakın... teşekkürler

noname dedi ki...

yok lütfen yanlış anlaşılmasın bilmiyordum tam olarak

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...