Salı, Haziran 25, 2013

TFF, hakemin tatil kararını beğenmedi!

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta, 3-3 devam ederken 90+2'de tatil edilen Esenkentspor-Hasanpaşaspor maçı o anki skorla tescil edildi.



Tertip Komitesi'nden yapılan açıklamada, 20.06.2013 tarihli Esenkent – Hasanpaşa maçı 3-3 berabere devam ederken 90+2.dakikada  Hasanpaşa sporcusu Mehmet D.'nin hakeme bağırması sonucu kırmızı kart görmesinden sonra kafasını hakeme dayayıp saldırıya teşebbüs etmesi, tutumunu devam ettirmesi üzerine hakemler sahayı terk ederek müsabakayı tatil ettiğini her iki takıma da bildirdikleri anlaşıldı. Bu durumda FMT’nin 20/2 maddesi hükümlerindeki araştırmasının yapılarak 20/3 maddesindeki değerlendirmeye göre müsabakanın yarıda kaldığı andaki sonucu ile tesciline kara verilmiştir" denildi.


Tatil kararını beğenmemişler
Bu açıklamaya göre, TFF İstanbul İl Temsilciliği, gözlemci ve saha komiseri raporlarını da göz önünde bulundurarak hakemin maçı tatil etme kararını yanlış buldu.


1453 Maltepe hükmen galip
İl Temsilciliği, 17. Grup'ta oynanan ve skor 0-0'ken 60. dakikada Öz Ataşehirsporlu bir futbolcunun hakeme saldırısı nedeniyle tatil edilen 1453 Maltepe Gençlik-Öz Ataşehirspor maçını 3-0 1453 Maltepe lehine tescil etti.


Yerel Futbol Sitesi

5 yorum:

SABAN KIRAN dedi ki...

YA VARYA SU TEMSİLCİLİK İYİCE SAPITTI AYNI OLAY 30.12.2012 TARIHINDE GOP.YENİKÖY EROKSPOR MAÇINDA OLDU HAKEM 90 3 TE MACI TATIL ETTI.VE İL TEMSİLCİLİĞİ TAKIMIMIZI HUKMN YENIK SAYDI YAZIKLAR OLSUN

erkin dedi ki...

İl hakem kurulu hakemlerine çok güveniyor.Ancak kulüpler olmazsa hakemlerde olmaz.Bunu her zaman atlıyor.En ufak birşeyde odanıza gidin demekle olmaz bu iş.Burada yazılmayan çok yarım maç var...Fakat dediğim gibi burada yazılmıyor ;)

akd dedi ki...

Bildiğimiz tüm yarım kalan maçları yazıyoruz. Sizin bildiğiniz başka maçlar varsa bize bildirin, onları da yazalım.

Selçuk dedi ki...

Değerli arkadaşlar ben maçı. Seyreden biri olarak maçta olay anına kadar birşey yok hakemde gayet iyi maç yönetti hakemin verdiği bir karara sinirlenmem 10numaralı futbolcu hakeme saldırır ve kafa atar ve diğer futbolcular hakeme saldırır hale 10 numaralı futbolcu kırmızı kartla cezalandırılır maça hakem 4 dakika uzatma vermişti 1. Dakikasında olay oldu. Şimdi herkeze soruyorum 1 polis çağırıp davacı olsa hakem en az 6 ay hapis cezası alır futbolcu 2 bu kararla hakemin kişiliği ayaklar altına serilmiştir 3 saha konserinin raporu yokmudur neden bilgisine baş vurulmaz 4 futbol Federasyonu'da bu benim düdüğüm istediğim gibi hukuk kararı yani hukuksuzluk kararı vermiştir umarım bu karardan acil geri cayarlar 5 Esenkent sporun bu kararla emeğini çalanlar kime hesap verecekler bilmiyorum demekki ülkedeki adaletsizlik hukuksuzluk Federasyonu'nda hukuk kuruluna kadar ulaşmıştır. Ama adalet mülkün temelidir. Diyeyim ve yazımı noktalayayım ve mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz saygılarımla Selçuk tatlıtürk

Selçuk dedi ki...

Değerli futbolumuzu yönetenlere sesleniyorum. Hakem kararını beğenmiyorlar,saha komseri ve gözlemci raporunu kardeşim bizde 15 yıl top koşturduk ben hakemin kararının geri çevrildiğini düşünemiyorum ve sindiremiyorum bu maç şampiyonluğu etkileyen maç olsaydı 87. Dakikada bu olay yaşansaydı ne olacaktı merak ediyorum benim için 1. Dakikada son saniye yani düdükten önceki saniyede.
Aynıdır.Onun için olayın esasına gelecek olursak amatör spora darbe vuranlar desteklemeyen güçler. Aynı zamanda tabanda milli takımımızın bugünkü başarısızlığının baş mimarlarıdır. Çünkü bu verdikleri kararlar insanları futboldan uzaklaştırıyor. Atatürk demiş ama "ben sporcunun Zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim" demiş ama sporumuzu katleden bu yöneticilerle beraber olmayacağını düşünememiş saygılarımla; Selçuk tatlıtürk

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...