Cumartesi, Haziran 29, 2013

Emre Kılınç Boluspor'da kaldı

Galatasaray'a transferi gündemde olan Bolusporlu Emre Kılınç, yeni sezonda da Batı Karadeniz temsilcisinde kalacak.



Boluspor'un genç yıldızı Emre Kılınç, Galatasaray transferi ile gündeme oturmuş ancak Galatasaray şok bir karar alarak transferi iptal etmişti. Gelecek sezonda kırmızı beyazlı formayı giyecek olan Emre Kılınç, Bolu'ya geldi ve , “Transferim olmadı ama hayırlısı olsun. Gelecek sezonda Boluspor forması giyeceğim” dedi.


Galatasaray’a transferi yılan hikayesine dönen genç oyuncu Emre Kılınç, tekrar Bolu’da. Sarı kırmızılı takımın transferinden vazgeçtiği Emre, Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ile görüştü. Emre, Başkan Mehmet İnceayan ile bir görüşme yapmak için geldiğini ifade ederek, “Transferim olmadı ama hayırlısı olsun. Gelecek sezonda Boluspor forması giyeceğim” diye konuştu,


Ayrıca Boluspor dış transfere hız verdi ve dış transferde Samsunspor’dan Nikolay Dimitrov ve Slavia Sofia takımından Daniel Zlatkov’u renklerine kattı. Başkan Mehmet İnceayan’la bir araya gelen futbolcular, daha sonra kulüp binasına gelerek transfer komitesiyle buluştu. Bulgar oyuncuların menajeriyle saatlerce görüşen Boluspor transfer komitesi, ilk olarak savunma oyuncusu Daniel Zlatkov’la anlaştı. Dimitrov’un fiyatta anlaşamaması üzerine menajeri ve transfer komitesi tekrar görüşmeye girdi. İkinci görüşmeden sonra Dimitrov da anlaşarak Boluspor’lu oldu. Resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor.


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...