Çarşamba, Haziran 26, 2013

Küçükköyspor’dan müthiş transfer!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor, birçok Kulübün renklerine bağlamak istediği tecrübeli futbolcu Serhat Balcı’yı kadrosuna kattı.




IMG_5672 


Küçükköy Stadında, yeşil-siyahlı ekibin Başkanı Mehmet Lütfü Taşçı, Başkan Yardımcısı Faruk Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Kantekin, Cemal Çakıcı ve Sebahattin Öztürk’ün de katıldığı imza töreninde 12 yıl sonra yeniden Küçükköyspor forması giyen 1983 doğumlu başarılı futbolcu, son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazi’de forma giyiyordu.


 


Futbola Gaziosmanpaşaspor’da başlayan ve 6 yıl kırmızı-yeşilli formayı giyen Serhat, Küçükköyspor’un 2.Ligde mücadele ettiği 2001 yılında 4 maçta formasını giymişti. Daha sonra Esenler Öz Yavuz Selim, Rami Yenimahallespor, Halil Rıfat Paşa, Beylikdüzüspor, Gürpınar ve Ümraniyespor formaları giyen Serhat Balcı, 2010 yılından bu yana formasını giydiği Sultangazispor’un kaptanlığını da yapıyordu.


 


Kara: Hedef Bölgesel Amatör Lig!


Serhat Balcı’nın imza töreninde Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Küçükköyspor Başkan Yardımcısı Faruk Kara, “güçlü Yönetimimiz, muhteşem taraftarımız, en büyük transferimizi olarak gördüğümüz Teknik Direktörümüz Ergün Gelen ve futbolcularımızla birlikte bu sezon hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lige yükseleceğimize can-ı gönülden inanıyoruz” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

recep süzen dedi ki...

bekledigim transfer nihayet oldu küçükköy spor kulübüne ve serhat kardeşime hayırlı olsun şimdi bekledigim bir transfer daha var oda olur inşallah küçükköy eski günlerine bu sene itibariyle kademe kademe dönecektir.

hamdi dedi ki...

hayırlı olsun köyümeee

tuğba dedi ki...

Serhat Balcı helal sana tebrik ediyorum. Hiçmi hiç değişmemişsin synısın hala yolun açık olsun inşallah....

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.