Pazartesi, Haziran 24, 2013

Altınyıldız galibiyeti hatırladı

İstanbul 2. Amatör lig 13. Grup maçında Altınyıldız, Hamidiyespor'u konuk etti. İlk üç mücadelesi veren iki takımın nefes kesen mücadelesinde gülen taraf 2-0'lık skorla Altınyıldız oldu.

Maça Hamidiyespor hızlı başladı ve rakip kalede üst üste pozisyonlar buldu, ancak golü bulamadı. 5. dakikada hızlı gelişen Altınyıldız kontra atağında Mustafa sağ kanattan iyi bindirdi ve golü yaptı, 1-0. Devam eden dakikalarda iki takım da atak futbolu tercih edip rakip kaleye yüklenince tribünler seyir zevki yüksek bir mücadele izlediler. Zaman zaman sertleşen oyunun ilk yarısında üçü Altınyıldız, ikisi Hamideyespor'lu oyunculara olmak üzere toplam beş sarı kart çıktı. Kalan dakikalarda Altınyıldız'ın bir atağında Hamidiyespor'lu Serhat topu çizgiden çıkardı ve başka da gol olmayınca Altınyıldız soyunma odasına 1-0 önde gitti.


İkinci yarıya da hızlı başlayan takım Hamidiyespor oldu, ancak bir türlü aranılan gol gelmedi. Hamidiyespor ataklarında Altınyıldız kalecisi Yavuz adeta kalesinde devleşti ve Hamidiyespor'lu oyunculara geçit vermedi. Dakikalar ilerledikçe oyun da iyice gerildi ve 57. dakikada hakem Mehmet Taştekin kendisine itirazda bulunan Altınyıldız'ın iki yedek oyuncusuna kulübede sarı kart gösterdi. 70. dakikaya kadar genel anlamda ortada seyreden oyun bu dakikadan sonra Hamidiyespor'un kontrolüne geçse de, kaleci Yavuz gole izin vermedi. 79. dakikada Hamidiyespor'lu Sadık tribünlerden kendisine edilen küfürlere kayıtsız kalamayıp cevap verince önce sarı kart gördü, devamında kendisi de küfür edince maçın hakemi tarafından direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Bu arada oyun da iyice gerildi, tribünler karıştı ve maç yaklaşık beş dakika durdu. Saha içerisinin ve tribünlerin sakinleşmesiyle yeniden başlayan oyunun uzatma dakikalarında Altınyıldız'lı Asaf kaleciyle karşı karşıya pozisyonda kaleciye takıldı. Bu pozisyondan bir dakika sonra Altınyıldız atağında Gazi kaleciyi çalımlayıp topu kaleye gönderdi savunma topun ağlara gitmesini ilk pozisyonda engellese de devamında gelen vuruş ağlarla buluştu ve maçın da skoru tayin edilmiş oldu, 2-0.
 
STAT: Mimar Sinan
HAKEMLER: Mehmet Taştekin, Hüseyin Güneşli, Okan Akbal
SAHA KOMİSERİ: Sadık Kal
ALTINYILDIZ: Yavuz, Serhat, Zafer, Süleyman, Erhan, Kürşat, Mustafa, Asaf, Gazi, Burak, Gökhan
YEDEKLER: Hüseyin, Barış, Selim, Onur, Yalçın, Tolga, Umut
TEKNİK SORUMLU: İlker Dirim
HAMİDİYESPOR: Samet, Mehmet, Eray, Reşit, Bahadır, Yunus Emre, Engin, Muhammet, Sadık, Tuncay, Zekeriya
YEDEKLER: Serkan, Semih, Mustafa, Turan, Kadir, Kağan, Ali
TEKNİK SORUMLU: Recep Aykut Alp
GOLLER: Mustafa(5.dk), Gazi(90.dk)
SARI KARTLAR: Asaf(17.dk), Serhat(34.dk), Zafer(45.dk), Kürşat(51.dk), Engin(87.dk)/Eray(39.dk), Engin(43.dk), Sadık(79 ve 80.dk)
KIRMIZI KARTLAR: Sadık(80.dk)
 
NOT: Saha komiseri Sadık Kal'a yardımlarından dolayı teşekkürler.
 
HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery columns="5" ids="66022,66019,66017,66016,66015,66014,66013,66012,66011,66010,66009,66008,66007,66006"]


 

2 yorum:

Seyfettin dedi ki...

Hersey açık ortada kaleci topu dışarıda elıyle kaleye gıden topu engellıyor bal a aday ve lıstede yer alan 1 hakem ve yardımcı bunu es gecıyor

Yavuz Selim dedi ki...

hocam o kadar pozisyondan sadece bu pozisyonu mu gördün sen maçta .. onuda yanlış görmüşün zaten top çarpmadı elime...ilk yarı 9 numaranın bahsettigin pozisyonun aynısında vurduğu tekmeyi de görmedin herhalde az kalsın hadım edecekti arkadaş beni...üstelik kırmızı vermesi gerekirken sadece sarı verdi hakemde...

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...