Çarşamba, Haziran 26, 2013

Taksim, Çağrı ile Ali’yi kadrosuna kattı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taksimspor, geçtiğimiz sezon Ortaköyspor’da görev yapan Çağrı Ergen ile Ali Tanrısevergil’i renklerine bağladı.



Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Taksimspor’un başarılı çalıştırıcısı Necdet Yılmaz, Beşiktaş A.Ş., Darıca Gençlerbirliği, İstanbulspor A.Ş., Ayazağaspor, Mecidiyeköyspor, Türk Telekomspor, Ankara Demirspor, Yalovaspor, Yıldırım Bosna, Kağıthanespor, Ankara Jandarmagücü ve Alibeyköyspor’un ardından geçtiğimiz sezon Ortaköyspor’da görev yapan 1986 doğumlu Çağrı Ergen’i ve yine aynı takımdan Fenerbahçe A.Ş. ve Kasımpaşa A.Ş.’de forma giyen ve son 3 yıl Beşiktaş temsilcisi Ortaköyspor’da görev yapan Ali Tanrısevergil’i renklerine bağladıklarını açıkladı.


 


"Bir kaleci, bir santrafor ve bir de sol defans oyuncusu almayı planlıyoruz" diyen Necdet Yılmaz ayrıca, Taksimspor'un Başkanı Garo Hamamcıoğlu’na da transferler konusunda desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Bölgesel Amatör Lige yükselmek için mücadele edeceklerine de vurgu yaptı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Cem dedi ki...

Necdet hoca 1 amatör e düşmede birAk bölgesel i sahanız yok dua edin ferikoy sahasında oynuyosunuz

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.