Pazar, Haziran 30, 2013

Bakırköy'ün incileri galibiyet ile başladı

Bakırköy Zara Türkiye Genç Kızlar Şampiyonası'nın ilk gününde Akdeniz Nurçelik'i 3-2 mağlup etti. 


Turnuvanın ilk karşılaşmasında, Bakırköy temsilcisi henüz ilk dakikada Buse'nin serbest vuruştan attığı gol ile öne geçti. Gözde 6.dakikada savunmanın arkasına sarkarak Nurçelik kalecisi Kübra'yı ikinci kez mağlup etti. Maça adeta 2-0 yenik başlayan Nurçelik, ilk yarının devamında baskı kurarak gol aramaya çalıştıysa da Bakırköy ekibi kale alanında çok fazla pozisyon vermedi. Nurçelik 28.dakikada Fadime'nin serbest vuruşta uzun gönderdiği topun kale içine düşmesi ile farkı bire indirdi. İlk yarı Bakırköy Zara'nın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarı da benzer bir tempoda başladı.Arkada risk alan Nurçelik karşısında Bakırköy Zara 57.dakikada farkı tekrar ikiye çıkarttı. Bu dakikada orta sahadan fırlayan Naz, ceza sahasına girerken düzgün bir vuruşla takımının üçüncü golünü kaydetti. 70.dakikada Bakırköy ceza sahasındaki bir karambolde Tuğra yerde kalınca, karşılaşmanın hakemi Yavuz Hızal penaltı kararı verdi. İlayda atışı gole çevirirken ve Nurçelik umutlandı. Kalan az sayıda dakikada, Nurçelik baskısı karşısında kalesini başarı ile kapatan Bakırköy Zara sahadan 3-2 galip ayrıldı. 


STAD : Spor Akademisi
HAKEMLER : Kenan Yavuz Hızal, Tayfun Hakyemez, Sercan Çolak
BAKIRKÖY ZARA : Dilek, Kardelen, Rabia Demir, Buse, Rabia Mercan, Sevda Nur, Naz, Seren, Buse Nur, Gözde, Semiye (İlsen, Gizem, Sultan, Tuğçe)
TEKNİK SORUMLU : Ercan Sevinç
AKDENİZ NURÇELİK : Kübra, Büşra, Ebru, Tuğra, Miray, Selda, Merve, İlayda, Fadime, Ayşegül, Hazal (Nilay, Lütfiye, Figen)
TEKNİK SORUMLU : Serhat Deniz
SAHA KOMİSERİ : Saim Kara


Erdem G


Bu karşılaşmanın diğer fotoğraflarını hafta ortasına doğru Erdem'in Kadın Futbol Ligi Güncesi facebook grubunda bulabilirsiniz.


[gallery ids="67122,67123,67126,67121,67128,67129"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 8 Mayıs Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor....