Pazartesi, Haziran 24, 2013

Silivri Stadı'nın zemini yapılıyor

Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız haberin ardından İl Özel İdaresi çart etti ve Silivri Stadı’nın zeminin yapılması için gerekli ödenek ayrıldı.

İlçe stadının ve kapalı salonun tadilatı için ayrılan 1 milyonluk bütçenin içinde stadın zemininin değişmesi için bir ödeneğin ayrılmadığını gazetemiz sayfalarından duyurduğumuzda İl Genel Meclis üyeleri tarafından yanıltıcı haber yapmakla suçlanmıştık. Ancak gelinin noktada ilçe stadının zemininin yenilenmesi için gerekli olan 260 Bin TL’lik ödeneğin ayrıldığı bildirildi.

260 Binlik ek ödenek
Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri ve İl Özel İdaresi Daire Başkanları ile birlikte Silivri Stadı’na gelerek burada kendilerini bekleyen Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve yönetim kurulu üyelerine stat için 260 Bin TL’lik bir ödeneğin ayrıldığı bildirdiler. Zeminin tamamen yenilenmesi için ayrıldığı bildirilen 260 Bin TL’lik farkın en kısa zamanda ilçeye geleceği de bildirildi.

DSC_0107

Atun, “Teşekkür etmesini biliriz”
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun siyasiler yaptıkları açıklamaların ardından; “Bizim tek derdimiz ilçemizin tek stadı olan Silivri Stadı’nın bitmiş olan zemininin yenilenmesini istemektir. Buradaki zeminin ne denli bozuk olduğunu anlatmaa gerek yok. Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin stadımızın yenilenmesini gerçekleştiren hemen herkese teşekkür etmesini de biliriz. Bizim istiğimiz gençlerimizin hak ettiği tesislerin kazanılmasıdır. Hizmeti geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


1 yorum:

alpaslan dedi ki...

bu kaDAR ZORMU BAŞKAN BU ZEMİNİ YAPTIRMAK KARAKAŞ EL ATSIN STADIMIZ ELLE GÖSTERİLEN SDAD OLSUN SADECE ÇİMLE OLMAZ BU İŞLER SEYİRCİ İÇİNDE BİRŞEYLER YAPMAK GEREK KARAKAŞ BAŞKAN...KARŞI TURUBUN KAPATILSIN ÜSTÜ..

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.