Çarşamba, Haziran 26, 2013

Kızılcaköy ilk resmi maçına çıkıyor

Kızılcaköyspor Genç Kız Futbol Takımı, ilk resmi maçlarını oynayacağı Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında tecrübe kazanmayı amaçlıyor. 


Aydın’da geçtiğimiz günlerde kurulan Kızılcaköyspor Genç Kız Futbol Takımı, hafta sonu Aydın’da başlayacak olan Genç Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarında ilk resmi maçlarını oynayacak. Turnuvanın hazırlıklarını İncirliova Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Futbol Sahası’nda sürdüren Kızılcaköysporlu kızlar, eksiklerini gidermeye çalışıyor.


Haftanın her günü antrenman yaptıklarını belirten Kızılcaköyspor Genç Kız Futbol Takımı Antrenörü Aziz Bingöl, “Takımdaki sporcularımızın tamamı filiz lisans. İlk kez resmi maç oynayacaklar. Bizim hedefimiz Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele etmek. 2. Lig’e katılabilmemiz için Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’na katılmamız gerekiyordu. Kısa sürede, ilk kez lisans çıkarttığımız sporcularımızla başarılı olabilmek için mücadele edeceğiz. Hedefimiz ilk etapta gruptan çıkmak değil. Başlangıçtaki durumumuzu görmüş olacağız. Genç sporcularımız da tecrübe kazanacak. Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek ve toplayabildiğimiz en fazla puanı toplayabilmek için çalışacağız” dedi. 


“ÖNEMLİ OLAN AYDIN’IN BAŞARISI” 


Aydın’daki müsabakalarda Kızılcaköyspor gibi Aydın 7 Eylül Gençlikspor da Aydın’ı temsil edecek. 7 Eylülspor’a da turnuvada başarılar dileyen Antrenör Bingöl, “7 Eylül Gençlikspor da Aydın’ın takımı. Önemli olan Aydın’ın başarısı” dedi. 

İLK GÜN İKİ AYDIN TAKIMI KARŞILAŞACA


Şampiyonanın ilk gününde iki Aydın temsilcisi 7 Eylül Gençlikspor ile Kızılcaköyspor karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Saha’da oynanacak olan karşılaşma saat 18:30’de başlayacak.


KAYNAK : Aydın Denge Gazetesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...