Perşembe, Haziran 27, 2013

Söğütlüçeşme’de Tanzer Polat dönemi

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmece temsilcisi Söğütlüçeşmespor, A takım teknik Direktörlüğü görevine tecrübeli teknik adam Tanzer Polat’ı getirdi.



Geçtiğimiz sezon Beyoğlu temsilcisi Okmeydanı Fetihspor’da Alt yapı Teknik Sorumlusu olarak görev yapmakta olan başarılı Antrenörün, bazı özel nedenlerden dolayı geçtiğimiz hafta yeşil-beyazlı Yönetim Kurulu’na istifa dilekçesini sunduğu biliniyordu.


 


Tanzer Polat kimdir?
Tanzer Polat, 17 Temmuz 1968 İstanbul doğumlu. Evli ve bir erkek çocuk sahibi. UEFA B diploması sahibi. Polat, futbola 1983 senesinde Galatasaray altyapısında başladı, 18 sene faal futbol yaşantısının 7 senesini profesyonel takımlarda geçirdi. Gümüşhane Köy Hizmetleri (1992-1993), Uzunköprüspor (1994-1996) ve Keşanspor (1997-1999) takımlarında profesyonel futbol oynadı. 2003 senesinde Antrenörlük hayatına Yedikulespor kulübünün alt yapısında başlayan tecrübeli Teknik adam, ilk başarısını bu kulüpte A Genç bazında istanbul 3’ncüsü olarak elde etti. Daha sonra İFA Spor’da çalışmaya başladı, A Gençler düzeyinde Türkiye 3’ncüsü olan ekipte görev yaptı. Bir sene İFA kulübünde A takımda Süper Amatör Lig’de Teknik Sorumluluk yaptı. Damlaspor Kulübü'nde 2009-2011 yıllarında alt yapıda çalıştı. Zeytinburnu temsilcisi Damlaspor ile 2 kez Türkiye 4’ncülüğü elde etti. 2011-2012 sezonunda Süper Amatör Lig ekiplerinden Selvispor’da A takımda Teknik Sorumluluğu yaptıktan sonra devre arasından sonra İFA'da görev alan Tanzer Polat son olarak Okmeydanı Fetihspor’da Alt yapı Teknik Sorumlusu olarak görev yapıyordu.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.