Salı, Haziran 25, 2013

Mahmut Özkan'dan teşekkür

1. Amatör Lig'e çıkmayın garantileyen Ayazağa Esenspor'da Teknik Direktörü Mahmut Özkan, "Grubumuzdaki tüm takımları tebrik ediyor ve mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.



Çatalzeytin Zümrütspor'u 4-3 yenerek İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta bitime 2 hafta kala bir üst lige çıkmayı garantilediklerini hatırlatan Özkan, "Zorlu bir sezonun ardından İstanbul Malatyaspor ve Araphanspor'la birlikte bir üst lige çıkmayı garantiledik. Önümüzdeki iki hafta da centilmence mücadelemize devam edeceğiz. Ben, başta rakiplerimiz Araphanspor ve İstanbul Malatyaspor olmak üzere bu sezon 1. Amatör Lig'e çıkmayı garantileyen tüm takımları tebrik ediyor. başarılar diliyorum" dedi.


HABER: EFKAN BUCAK

6 yorum:

SPORSEVER dedi ki...

Tebrikler ve basarılar sevgili hocam

Doğru olmak lazım dedi ki...

Sen sahana gelen herkese küfür kafir edeceksin , yetmedi kavga edeceksin , rakip futbolcu ile sahada kavga edeceksin sonra lig bitince teşekkür edip tebrik edeceksin. Yok öyle 3 köfte 5 kuruşa. Sen hariç diğer esenliler konuşsa iyi olur belki , ama sen asla konuşma. Yine düşersin yanımıza , o zamanda böyle yapıcı olacakmısın bakalım...

carsi1982 dedi ki...

Atalarımızın muhteşem bir atasözü var 'NE EKERSEN ONU BİÇERSİN' diye ne güzel bir söz benim hala kulaklarımda Araphan-A.Esenspor maçında anamıza, avradımıza, ölümüze, dirimize, çoluğumuza, çocuğumuza tribünden edilen küfürler, benim hala kulaklarımda Araphan beraberlik golünü attıktan sonra kalecinizin bizim yedek kulübesine kadar koşup şimdide zamana oynasanıza ....... diye bağırdığı, benim hala kulaklarımda 9 numaralı futbolcunuzun kendi hocanıza beni oyundan çıkart bunların anasını ....... dediği

carsi1982 dedi ki...

Biz Ayazağa Esenspor olarak bu ligde onuruyla, şerefiyle, terinin son damlasına kadar mücadele eden kendi takımımız dahil Çatalzeytin Zümrütspor, Yeşilpınar Doğanspor, Filizspor, Günyamaç ve Araphanı tebrik ederiz. Tüm bu takımlara yeni sezonda başarılar dileriz.

Mustafa UZUN
A.Esenspor Genel Kaptanı

carsi1982 dedi ki...

kim olduğunuzu belirtseniz daha iyi olurdu ve gerekli cevabı sizi muhatap alır ve verirdik.

Esen Spor dedi ki...

Sahada olan sahada kalır sahada söylenen sözde sahada kalır bunu dısarıya yansıtmayalım tebrıkler araphan.

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.