Salı, Haziran 25, 2013

Burhan Küçükayasofya'yı 1. Amatör'e taşıdı

İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta şampiyonu büyük ölçüde belirleyecek maçta Küçükayasofyaspor deplasmanda Kanaryaspor'u 1-0 mağlup etti ve 1. Amatör'e çıkmayı garantiledi.



Kanarya Sahası'ndaki maçta 90+4'te  Burhan'ın arka taraftan muazzam sıçrayışındaki kafa vuruşu Küçükayasofyaspor'a bir anlamda şampiyonluğu getirdi. 19 yaşındaki Genç yetenek bu sene birçok maçta görev yaptı. Sahanın hemen hemen her yerinde oynayabilen, hızı kuvveti tekniğiyle Neymar'ı andıran genç yetenek teknik heyetin adeta gözlerinden...


Karşılaşmanın genelindeyse Kanaryaspor daha üstündü. Özellikle ilk yarıda Küçükçekmece ekibi oyunu domine etti. Konuk ekip 70'de Ceyhan'ın atılmasıyla 10 kişi kaldı. Baskısını artıran Kanaryaspor kaleci Metin'i geçemezken son anlarda Burhan son sözü söyledi.


Küçükayasofyaspor bu skorla puanını 42 yaparken Kanaryaspor 38'de kaldı. Küçükayasofyaspor böylece 1. Amatör'ü garantilerken Kanaryaspor da halen büyük avantaj sahibi.


Yerel Futbol Sitesi

5 yorum:

OFLU dedi ki...

Burhan kardeşim tebrikler Allah gönlüne göre versin daha iyi yerlerde oynaman dileğiyle THSN

KRAL dedi ki...

Tebrikler K.ayasofya ... KADIRGALILAR

Ayasofyalı dedi ki...

BEKLE BİZİ SÜPER AMATÖR BİZ GELİYORUZZ.

KÜÇÜKAYASOFYALIYIZ dedi ki...

TEBRİKLER ÖMER VARLIK
TEBRİKLER ÜNAL SEVİÇ
TEBRİKLER YÖNETİM

gs dedi ki...

kardeşim kendini hiç bozma aynı şekilde devam et senin karakterin efendiliğin yeter hırsın istediğini herkes biliyor zaten azminle daha iyi yerlere geliceksin emin ol çok az kaldı.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.