Pazartesi, Haziran 24, 2013

Fatih Vatan piknikte moral depoladı

Önümüzdeki hafta sonu başlayacak Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan Fatih Vatan Bayan Futbol takımı yaptığı piknikte moral depoladı.



Yoğun bir çalışma dönemini geride bırakan Fatih Vatan gençleri Çatalca'da yaptıkları piknik ile turnuvaya zihinsel olarak da hazırlanmayı sürdürdü. Fatih Vatanspor Başkanı Suat Özcan yaptığı açıklamada "Gençlerimiz üç aydan beri en iyi şekilde bu şampiyonaya hazırlarını sürdürüyorlar. Tüm sporcularımızı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Kızlarımızı bu şampiyonaya hazırlayan hocamız Mahmut Tanrıverdi'ye ve ilgilerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize, Yaşar Kara, Emin Kısa, Ahmet Köşker, Hasan Büyükdoğan, Seda Kutman, Nihal Erk, Ali Haydar Şahin'e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Şampiyonaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum." dedi. Pikniğe katılan A-takım oyuncuları ile birlikte neşe içerisinde stres atan Fatih Vatan sporcuları da yönetime bu organizasyon için teşekkür ettiler.


İstanbul-2 Grubunda mücadele edecek olan Fatih Vatan Bayan Futbol takımı, Ataşehir Belediye, Kireçburnu, Çamlıca ve Yenidünya'nın bulunduğu grupta ilk iki sırayı alarak ikinci tura çıkmayı hedefliyor.


[gallery ids="66291,66292,66293,66295,66282"]


 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...