Perşembe, Haziran 27, 2013

Küçükköyspor’dan flaş bir transfer daha!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor, Kazım Karabekir Mevlanaspor’un başarılı kaptanı Tarık Karnıyarık’ı renklerine bağladı.



IMG_5755 
Geçtiğimiz sezon 35 resmi karşılaşmada görev yapan Tarık Karnıyarık, Küçükköy Stadında, yeşil-siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Bülent Karakuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Sebahattin Öztürk, Yunus Eroğlu, Murat Topçu ve Nedim Akbak’ın da bulunduğu törende kendisini Küçükköysporlu yapan imzayı attı. 32 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, transferi için çaba gösteren Küçükköyspor Başkanı Mehmet Lütfü Taşçı ile Yönetim Kurulu’na üyelerine teşekkür ederken, “Küçükköyspor’un muhteşem taraftarının huzuruna çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.


 


Kariyeri başarılarla dolu
Futbola 1995 yılında Albayrak’da başlayan Tarık, Gaziosmanpaşa temsilcisinde 6 yıl oynadıktan sonra Lüleburgazspor’a (3.Lig) transfer oldu. Giresun doğumlu futbolcu, Kırklareli temsilcisinde 35 maç oynadı ve 7 gol attı. Daha sonra sırasıyla Edirnespor’da (3.Lig) 25 maç oynayan ve 6 gol atan futbolcu, Yıldırım Bosna (2.Lig 35 maç), Trabzon Ofspor (3.Lig 25 maç ve 6 gol), Küçükçekmece’de (3.Lig 22 maç ve 2 gol) görev yaptıktan sonra, 2008 yılında Bakırköyspor’da Amatör’e döndü. Yeşil-siyahlı ekipten sonra 100.yılında Vefaspor’da görev yapan Tarık Karnıyarık, yeşil-beyazlı ekip ile İstanbul İkinciliği ve Türkiye şampiyonası finali yaşadıktan sonra tekrar Bakırköyspor’a döndü ve Beylikdüzü’nde (BAL 13 maç) görev yaptıktan sonra geçtiğimiz sezon Kazım Karabekir Mevlanaspor’a transfer oldu. Mavi-beyazlı Kulüpte futbolculuğun yanı sıra, Kulüp Müdürlüğü de yapan tecrübeli futbolcu, aynı zamanda Antrenörlük diplomasına da sahip.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

11 yorum:

Karabekırlı dedi ki...

YAKISIR

Ogün Koca dedi ki...

Tarık kardeşimize ve yeni kulübü Küçükköyspor'a hayırlı olsun.
Başarılar temenni ederim.

Ogün Koca

Baris Yilmaz dedi ki...

Hayirli olsun büyük kaptan Allah utandirmasin..

hamdi dedi ki...

Hosgeldin kardes insallah hak ettigimiz lige tekrar donerizzz basarilar

muzaffer dedi ki...

allah utandırmasın kapoo başıralarının devamını diliyorum :D

Tarık KARNIYARIK dedi ki...

teşekkürler...

MESUT dedi ki...

hayırlı olsun kardeşim ALLAH utandırmasın inşallah

SEDAT dedi ki...

HAYIRLI OLSUN TARIĞIM KÜÇÜKKÖY CAMİASINADA HAYIRLI OLSUN...

hüseyin hoca dedi ki...

hayırlı olsun her iki tarafada

therapsody dedi ki...

öncelikle yeni transferler küçükköysporumuza hayırlı olsun.Takımımızdan bu sene ve sonraki sene şampiyonluk bekliyoruz tekrar profesyonel liglerde oyamak en büyük hayalimiz o yüzden futbolcu kardeşlerimizden bu işi ciddiye almalarını istiyorum.Küçükköyspor şampiyonluğa oynasın o zaman gerçek taraftarı herkes görecek...

faruk kara dedi ki...

ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN...

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.