Cuma, Haziran 28, 2013

Sezgin Özcimbomlu hayatını kaybetti

Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bir süredir İstanbul Özel Güngören Hastanesi’nde yoğun bakımda yatmakta olan Galatasaray tribünlerinin tanınan simalarından Sezgin Özcimbomlu hayatını kaybetti.


Galatasaray maçında tribünden düştü
Özcimbomlu Sezgin, 1983 yılında Galatasaray'ın Quicy Lahti ile oynadığı maçta Tarik Hociç'in golünden sonra kapalı tribünden düşerek 16 yaşında felç olmuştu.


 


Galatasaray Kulübü'nden başsağlığı mesajı
Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görmekte olan Galatasaray tribünlerinin sembol ismi Sezgin Özcimbomlu’yu kaybettiğimizi üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Tüm hayatını Galatasaray’a adayan Özcimbomlu’ya Allah’tan rahmet, merhumun ailesine, yakınlarına ve Galatasaraylılara başsağlığı diliyoruz.


 


Soyadını değiştirdi
Amigo Sezgin, 2008 yılında 4 ay süren mahkemenin ardından Kaçmaz olan soyadını 'Özcimbomlu' olarak değiştirmişti.


 


Hayatının anlamı Galatasaray’dı
Sezgin Özcimbomlu, röportajlarında Galatasaray'a olan hayranlığını şu sözlerle dile getiriyordu: "Mezar taşımın üzerine de cimbom adını yazdırmış olacağım.  Çünkü benim bütün her şeyim Galatasaray. İmkanlarım olsa ilkem cimbom olsun. Doğum tarihim 1905, ilim Galatasaray olsun isterim. Ama ben yalnızca elimden geleni yani soyadımı değiştirebildim. Attığım adım Galatasaray yürüdüğüm adım Galatasaray evimin rengi Galatasaray.”


 


KAYNAK: http://www.hurriyet.com.tr  

1 yorum:

uğuhoca dedi ki...

kederli ailesine ve Galatasaray camiasına bassağlığı diliyorum.. Galatasaray - 1461 trbzon maçında unutulmayacak güzel sohbetimiz olmuş..

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...