Pazartesi, Haziran 24, 2013

Bergama, Oğuz Başaran'a imza attırdı

Spor Toto 3.Lig'de gözünü üst sıralara diken Bergama Belediyespor transferde hızlı hareket ederek, anlaştığı oyunculara arka arkaya imza attırıyor.
Belediye Bingöl'den sağ kanat oyuncusu Oğuz Başaran ile sözleşme imzalayan kırmızı lacivertli ekip Aydınsporlu Emin'den sonra ikinci bombayı Oğuz'u transfer ederek patlattı.


İmza törenine katılan Bergama Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç sezon başı koydukları Play-off hedeflerine uygun kalitede oyuncuları kadrolarına katmak için çaba harcadıklarını, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini
belirterek, bu sezon için belirlediğimiz bütçeyi aşmayacak ancak her biri yetenekli oyunculardan kurulu bir takım yaratarak, play-off hedeflerine ulaşmak için çalışmaların aralıksız süreceğini söyledi.


IMG_6218


Darıca Gençlerbirliği, Bucaspor, Adana Demirspor, Balıkesirspor, Ümraniye ve Belediye Bingöl takımlarıyla TFF 2.Ligde 58, TFF 3.Ligde 113 maça çıkarak 25 gol atan 24 yaşındaki Oğuz Başaran Bergama Belediyespor gibi yüksek hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirterek, takım halinde çok çalışıp sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.


HABER-FOTOĞRAF: EROL ALTUĞ


 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...