Pazartesi, Haziran 24, 2013

Sezai Çakır da Erokspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig’e geri dönen Erokspor, yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Çengelköyspor’da forma giyen Sezai Çakır Erokspor’la anlaştı.


IMG_9130


Sezai Çakır kimdir?
1986 Erzincan Kemah doğumlu Sezai Çakır, futbola 1999 yılında Güngören Doğuşspor’da başladı. 2005 yılına kadar Güngören ekibinin formasını giyen başarılı futbolcu, daha sonra Fenerbahçe’de 2 ay antrenmanlara çıkmasına rağmen, 2006-2007 futbol sezonunda Gaziosmanpaşa temsilcisi Pazariçi Köprülüspor’a transfer oldu. Kırmızı-siyahlı ekibe transfer olana kadar forvet olarak görev yapan Çakır, Pazar İçi Köprülü’de stoper olarak görev yapmaya başladı. 2008 yılında transfer olduğu Bağlarbaşıspor’da 3 sezon kalan ve kaptanlık da yapan Sezai Çakır, geçtiğimiz sezonu Çengelköyspor’da tamamlamış ve stoper olmasına rağmen attığı gollerle de adından sıkça söz ettirmişti.


Sezai Çakır, 2012-2013 sezonunda Yerel Futbol Ödül Gecesi'nde yılın karmasına da seçilmişti.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

3 yorum:

Serdar dedi ki...

Erokspor kuskusuz bu ligin en iyi stoperini transfer etmistir.her iki tarafada hayirli ugurlu olsun...

Okan dedi ki...

Erokspor gerçekten iyi transferler gerçekleştiriyor bir yenisini daha görmüş bulunmaktayız.Başarılar sezai kardeşim

ugur turkmen dedi ki...

YOLUN ACIK OLSUN SEZAİ KARDEŞ CENGELKOY SEYIRCISI SENI UNUTMIYCAK EROK SPORUDA KUTLARIM AMETORUN EN IYI STOPERINI ALDINIZ HEM IYI TOPCU HEM DE KAREKTERLI BAŞARILAR

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.