Pazartesi, Haziran 24, 2013

Yeni Gayret avantajlı

İstanbul 2.Amatör Lig 4.grupta zirve yarışındaki iki ekip Yeni Gayretspor ile Güney Yıldızı , Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi ev sahibi ekip Hakan'ın frikikten attığı golle 1-0 kazandı ve 1.Amatör Lig için büyük bir avantaj yakaladı. 

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki ekipte kontrollü futbolu tercih etti. Ev sahibi ekip Mustafa ve Süleyman'la yakaladığı pozisyonlarda kaleci Burakhan'ı geçemeyince devre golsüz sona erdi. 

İkinci yarıda gol için tüm riskleri göze alan Yenigayretspor, Mustafa ile gole çok yaklaştı. Mustafa'nın ceza sahası içinden sert vuruşunda top yandan auta çıktı. 

58.dakikada konuk ekip İlhan'ın sert şutunda gole yaklaştı. İlhan vuruşu direğin yanından auta çıktı. 63.dakikada ev sahibi ekipten Süleyman'ın ortasında Uras arka direkte vuramayınca ev sahibi ekip mutlak bir golden oldu. 

68.dakikada sağ kanattan gelişen Güney Yıldızı atağında, Yenigayret kalecisi Ömer yapılan ortaya zamanında çıkarak topu uzaklaştırdı, ceza sahası dışında topla buluşan Aziz'in sert şutu Ömer'in kontrolünde auta çıktı. 

76.dakikada ev sahibi ekip golü buldu. Kaleyi cepheden gören pozisyonda serbest vuruş kazanan ev sahibi ekipte topun başına Hakan geçti. Hakan'ın vuruşunda top barajın yanından günün başarılı ismi Burakhan'ın bakışları arasında ağlarla buluştu 1-0. 

Golden sonra beraberlik sayısı için yüklenen konuk ekip golü bulamayınca zorlu mücadelede kazanan ev sahibi ekip Yenigayret oldu. Ev sahibi ekipte Süleyman,Hakan ,Ömer ve Okan, konuk ekipte ise kaleci Burakhan,Enes ve Ender günün başarılı isimlerindendi. Karşılaşmanın hakem triosu  birbirleri ile uyumlu, başarılı bir yönetim sergilediler.


HABER: ERDEM SAĞOLAN
FOTOĞRAFLAR: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery columns="5" ids="66139,66140,66141,66142,66143,66144,66145,66146,66147,66148"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...