Çarşamba, Haziran 19, 2013

Akçakoca derbisi Kurukavakspor'un

Düzce 2. Amatör Lig’de Akçakoca'nın iki köy takımını karşı karşıya getiren maçta, evsahibi konumundaki Kurukavakspor, Gökspor'u 3-2 mağlup etti.



Müsabaka her iki takım için çok önem taşırken,maça ilgi fazla idi,çok rutubetli bir havada oynanan müsabakada oyuncular zorlandılar. Maçın ikinci yarısında emniyet güçlerin olmaması dikkati çekerken,hakem ikinci yarıya 10 dakika sonra ,emniyet güçlerin gelmesinden sonra başlayabildi. Orta hakemin verdiği yanlış kararlar neticesinde oyuncular arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı. Gökspor birinci amatör ligine yükselebilmek için ikincilik avantajını koruyamazken,Kurukavak ise ikincilik şansını bir maç eksiliği yakalamış oldu. Maçtan sonra Kurukavak almış olduğu bu galibiyetini seyircileri ile paylaştı.


Rakibin elini sıkmayınca...
Maçın başında hakem ve takımların semeronisinde hakemin gözleri önünde Kurukavak oyuncusu Emre, Gökspor oyuncusunun elini sıkmayınca  hakemin gözleri önünde arbede yaşandı. Bu arbedede hakem sarı kartını Gökspor oyuncusu Arife gösterirken Kurukavak oyuncusu Emre’ye kartını göstermeyince sahada istenmeyen olaylar yaşandı.


Maçın kritiği
İlk yarıda maçta daha etkili futbol oynayan ekip Kurukavak oldu. Kurukavak maçın 6. dakikasında gole yaklaştı. Emre’nin şutunu kaleci Fatih güçlükle dışarı attı. 24'te Kurukavak golü geldi ve Emre durumu 1-0 yaptı. Kurukavak atakları devam ederken ani gelişen Gökspor atağında Kurukavak oyuncusu Recep ters vuruş yaptı bunu takip eden İlker topu kafa ile ağlarla buluşturdu: 1-1
İlk yarının bu sonuçla biteceği sanılırken 44'te Murat ile Tolga kafaya yükseldiler. Murat düşünce hakem penaltı noktasını gösterdi ve penaltıyı aynı oyuncu gole çevirdi: 2-1. İlk yarı bu sonuçla bitti.


İkinci yarıya yine kazanmayı hedefleyen Kurukavak olurken,çok kötü futbol ortaya futbol ortaya koyan Gökspor karşısında çok etkili oldu. 80'de Emre çok güzel bir gol attı ve durumu 3-1'e getirdi. Maçın bu şekilde biteceği sanılırken cılız ataklarından birinde Mert düşürülünce penaltıyı Mert kullanır ve gole çevirdi: 3-2.


Gökspor böylece büyük bir avantajı kaybederken, bir maç eksiği ile Kurukavak ikincilik şansını yakaladı. Gökspor bu mağlubiyetle 20 puanda kalırken, Kurukavak 19 puana yükseldi. Gökspor haftaya kendi evinde Düzce Gençlerbirliği ile oynarken Kurukavak Karaca Çoban ile karşılaşacak.

STAT: Nurettin Zafer
HAKEMLER: Hakkı Cüre, Bilal Yılmaz, Fatih Sevinç
KURUKAVAKSPOR: Cemil, Aykut, Recep, Sadi, Uğur, Hüseyin, Anıl, Selim, Yılmaz, Murat, Emre
GÖKSPOR: Fatih, Muhammed, Arif, Tolga, Emre, Mert, Hüseyin, Osman90.Dak(Ogün), İlker, Recep (14.dak.Serhat), Erol
KIRMIZI KART: 70.Dak.Emre (Gökspor)
GOL: 24.Dak.Emre, 44..Dak.Murat(Penaltıdan), 80.Dak.Emre (Kurukavakspor), 28.Dak.İlker, 90.Dak.Mert (Penaltıdan) (Gökspor)


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...