Çarşamba, Haziran 19, 2013

Damlaspor son dört arasında...

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye Şampiyonalarında oldukça başarılı sonuçlar alan Damlaspor U-16'da da rakip tanımıyor. Sarı-Siyahlılar Türkiye'de son dörde kaldı.



U-16 Türkiye Şampiyonası 2. tur müsabakaları için Eskişehir'de bulunan Damlaspor şampiyon oldu. Zeytinburnu temsilcisi oynadığı İlk maçta Antalya Özerspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Gurubun 2.maçını ise Düzce Belediyespor'la oynayan sarı siyahlı Zeytinburnu temsilcisi bu maçı da 2-0'lık skorla oldukça rahat alarak final oynayacak iki takımdan birisi oldu. Muğla Milasspor'la oynadığı final karşılaşmasında ise 3-2 galip gelen Damlaspor Eskişehir Şampiyonu olarak adını Türkiye'de son dört takım arasına yazdırmasını bildi.


Oynadığı tüm karşılaşmalarda oldukça formunda görünen Damlaspor hedefi mutlak Türkiye Şampiyonluğu gibi görünüyor. Çünkü bu yıl Damlasporda neredeyse gelenek haline gelen Türkiye Derecesi elde etme yarışında oldukça iddialı olduklarını söyleyen takımın genç ve idealist Hocası Burak Özkaya "Biz buraya gelmek için çok çalıştık, çok emek verdik. U-16 takımımız her şeyin farkında ve bilincinde Allah'a şükür... Bugün bitti, her gün yeni başlangıçlarla hedefe devam! İyinin sınırını bilmeyen takımıma güveniyorum ve inanıyorum. Yarın ne istediğimizi biliyoruz ve bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz! Allah yar ve yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin dostlarım" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: KEMALETTİN İLHAN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

taraftar. dedi ki...

Damlaspor bunu hep yapıyor :) adamlar her kategoride oyuncu veriyorlar prof. takımlara ama yinede her sene başarılılar.. helal olsun

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.