Çarşamba, Şubat 01, 2012

Kapusuz’dan geçmiş olsun mesajı

Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz, dün çıkan Karagümrükspor Kulübü Tesisleri'nde çıkan yangın sonrası kırmızı-siyahlı camia için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Murat Kapusuz mesajında şu ifadeleri kullandı: “Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilin yangında Fatih Karagümrük Spor Kulübümüz büyük bir yara almış ve çıkan yangında tesisleri kullanılamaz hale geldiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Çıkan yangında tesislerde istirahat eden oyuncuların burunlarının bile kanamadığı, sağlıklarının iyi olduğu haberini duyunca büyük sevinç yaşadık. Maddi hasarın yaşandığını duyduğumuzda ise üzüntümüz epey artmıştır. Fatih Karagümrük Spor Kulübümüzün acılarına her zaman ortak olacağız ve yangında can kaybı yaşanmadığı için büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Yaraların en kısa sürede sarılması için elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz, camiaya Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...