Salı, Şubat 28, 2012

Öz Alibeyköyspor’da Fahrettin Yıldız dönemi başladı


İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden ve bu sezon Ortaköyspor ile girdiği şampiyonluk yarışını son maçta kaybeden Eyüp temsilcisi Öz Alibeyköyspor Teknik kadrolarında değişikliğe gitti. Orhan Pekkoç ve Hüseyin Aktaş ile yollarını ayıran Kulüp, Eyüpspor’a uzun yıllar başarılı ile hizmet etmiş olan Fahrettin Yıldız’ı göreve getirdi.


Eyüp İlçesinin bilhassa alt yapıda sağladığı başarıları ile bilinen temsilcilerinden Öz Alibeyköyspor, tecrübeli Teknik Direktör Fahrettin Yıldız ile anlaştı. 2011 yılının Temmuz ayında Eyüpspor’daki görevinden ayrılan başarılı spor adamı, Orhan Pekkoç ile Hüseyin Aktaş’ın görevden ayrılmasından sonra görüştüğü Öz Alibeyköyspor Kulüp Başkanı Metin Çırpan ile anlaştıktan sonra, A takımın liglerinin sona ermesi sebebiyle, bu akşam genç takım ile ilk antrenmanına çıktı. Fahrettin Yıldız’ın Yardımcılığını ise A takımdaki kaptanlık yapan Alkan Kıran yapacak.


Fahrettin Yıldız kimdir?
1 Haziran 1952 Muğla Fethiye doğumlu, aslen Rumeli muhaciri bir aileye mensup olan Fahrettin Yıldız, futbolculuğundan sonra Teknik Direktörlüğe, Pazariçi Köprülüspor’da başladı. Daha sonra 15 Temmuz 1995 tarihinde Eyüpspor’da alt yapılarda göreve başlayan Yıldız, tam 16 yıl başarı ile görev yaptığı, eflatun-sarılı takımda, çeşitli dönemlerde A takımda da görev yaptı. 2003 yılından Eyüpspor’un Süper Genç takımının Türkiye şampiyonu olmasında çok büyük emekleri olan Yıldız, Türk futbolunu sayısız futbolcu yetiştirmiştir.

HABER: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

Ali ŞEN dedi ki...

Fahrettin hocama başarılar dilerim. Mükemmel bir insan , mükemmel bir hoca yolun açık olsun. Metin başkan , hocamın kıymetini bil demeye gerek yok eniyi bilenlerdensin. Tekrar Öz Alibeyköy ve hocama sonsuz başarılar dilerim.

Ali ŞEN
Pazariçi Köprülü Spor Kl. Bşk.

Adsız dedi ki...

Fahrettin hocamıza yeni takımında başarılarının daim olmasını dilerim.eyüp spora yetiştirdiği gençlere eyüp sahip olamayınca dışarıda başarılı oldular.bundan sonrada yeni takımına gençler kazandırıp şampiyonluklara imza atacağına emin olan biriyim allah yolunu açık etsin.herşeyin en iyisine layık olduğunu görenler yaptıklarından gün gelince utanacaklardır. inancımız desteğimiz tamdır

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.