Çarşamba, Şubat 01, 2012

1. Amatör'de sezonun ardından (1): Sakarya İMÇ

İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup’u ikinci sırada bitiren Sakarya İMÇ’nin teknik direktörü Hasan Göksu, sezon başında ikinciliği beklemediklerini ancak gelinen noktada bu sonuca üzüldüklerini söyledi.
Göksu, Yerel Futbol Sitesi’ne geride bıraktıkları sezonu değerlendirerek, “Açıkçası sezon başında bu kadar iddialı olacağımızı tahmin etmiyorduk. 3-4 sezondur beraber oynayan futbolcularımızın artan performans ve katkıları sayesinde bu dereceyi aldığımızı düşünüyoruz. İlk yarının son haftasında yönetimle bir takım sıkıntılar yaşadık, eğer bu sorun çıkmasa şampiyon olabilirdik” dedi.

10 bin TL'lik takım 
Çok düşük bütçeyle bu dereceyi elde ettiklerini söyleyen Hasan Göksu, “Sezon boyunca kulübün harcadığı para 10 bin TL’yi geçmez. Buna karşın camiadan destek göremedik. Kongre üyelerimiz nedense maçlara gelmek yerine lokalde oyun oynamayı tercih ettiler. Maçlarımızda 1 tane seyirci yoktu, takım yalnız kaldı” ifadelerini kullandı.

Seneye takımda olmayabilir
Sakarya İMÇ’yi üç puanla 1. Amatör’den 2. Amatör’e düştükten sonra alan Göksu, bu kulübün başında çıktığı 120 maçta 67 galibiyet, 20 beraberlik, 23 yenilgi aldı. Tecrübeli teknik adamın yönetiminde Sarı-Yeşil-Siyahlılar 309 gol atarken, 191 gol yedi. Göksu, mevcut yönetimle gelecek sezon devam etmeyi düşünmediğini ancak değişiklik olursa çok sevdiği Sakarya İMÇ camiasına hizmet etmek istediğini dile getirdi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.