Pazartesi, Şubat 27, 2012

Armutlu Belediyespor intihar etti

GAYBİEFENDİSPOR: 2 ARMUTLU BELEDİYESPOR: 2
Bölgesel Amatör Lig 8. gruptaArmutlu Belediyespor, ligin ilk yarısında sahasında yenildiği rakibinden rövanşı alarak üst sıralara tırmanmak için Gaybiefendispor karşısına çıktı. Siyah beyazlı takım, iyi oynadığı ve önde götürdüğü müsabakada rakibine direnemedi. 90 dakikasına 2-1 Armutlu Belediyespor üstünlüğüyle girilen maçın duraklama dakikasında kalesinde üst üste iki gol birden görünce adeta intihar etti.


Kütahya Asım Alkış Stadyumu'nda oynanan zorlu 90 dakikaya Armutlu Belediyespor çok iyi başladı. Henüz 11. dakikada geliştirilen siyah beyazlı takımımızın atağında tecrübeli krampon İsmail Temur, temsilcimizi 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kalesinde gördüğü golden sonra çabuk toparlanan Kütahya ekibi, beraberlik için kalemize yüklense de aradığı gole ulaşamadı ve devreyi Armutlu Belediyespor, 1-0'lık skorla önde bitirdi.

Mücadelenin ikinci yarısında ise sahada adeta gol düellosu vardı. Karşılık atak ve pozisyonların olduğu bu devreye ev sahibi Gaybiefendispor hızlı start verdi. Dakikalar 52'yi gösterdiğinde ani gelişen Kütahya temsilcisinin atağında Anıl, skoru 1-1'e getiren isim oldu. Golden sonra yeniden oyunda üstünlüğü ele geçiren Armutlu Belediyespor, 69. dakikada son haftaların formda ismi Cemal Abdullah'ın şık golüyle yeniden skorda üstünlüğü ele geçirdi. Son 20 dakikaya 2-1'lik skor avantajıyla önde giren temsilcimiz, uzatmalarda yıkıldı.

90+1. dakikada gelişen Kütahyaspor atağında, Armutlu Belediyespor'un yetenekli ismi Uğur Tugay, ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve Gaybiefendispor, 2-2'lik eşitliği yakaladı. Maç tam bu skorla bitecek derken aynı dakika içerisinde Gaybiefendispor'da sahneye çıkan Göktuğ, durumu 3-2 yaparak maçın skorunu tayin etti. Bu sonucun ardından Armutlu Belediyespor, 20 puanla 10. sırada kaldı. Gaybiefendispor ise 24 puana yükseldi ve play off iddiasını sürdürdü.

SAHA: Kütahya Asım Alkış Stadyumu
HAKEMLER: Suat Omak, Emre Sercan Aydın, Ali Gülçer
GAYBİEFENDİSPOR: Halil İbrahim, İsmail, Göktuğ, Semih, Yılmaz, Cumhur, Anıl, Nevzat, Ömer, Zafer, B. Ömer
ARMUTLU BELEDİYESPOR: Samet, Gökhan, İsmail Temur, Uğur Tugay, Canberk, Cemal Abdullah, İbrahim, Mehmet, Yiğit, Hakan, İsmail
GOLLER: Dk. 52 Anıl, Dk. 90+1 Uğur Tugay (K.K), Dk. 90+1 Göktuğ (Gaybiefendispor). Dk. 11 İsmail Temur, Dk. 69 Cemal Abdullah (Armutlu Belediyespor).


KAYNAK:www.ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...