Salı, Şubat 28, 2012

Yemen Ekşioğlu’nun Yardımcıları Görevden Alındı


Bürokraside yazılmayan kurallar vardır. Bilindiği üzere bunlara ‘usul’ denir. Bir Kurum veya Kuruluşta göreve yeni bir Yönetim Kurulu gelmiş ise, tüm alt birimlerden yeni yönetimin önünü açmak ve tercihlerine saygı göstermek için istifa etmesi beklenir. İstanbul Amatör Futbolunda da böyle oldu ancak bir farkla… Dün, Yıldırım Demirören’in Başkanı seçildiği Türkiye Futbol Federasyonu, İstanbul Futbol İl Temsilciliği Başkanlığı'na gönderdiği yazı ile Yemen Ekşioğlu’nun Yardımcıları olan, Yetkin Karakaş, Ufuk Tatar ve Adem Mat’ı görevden aldı.

Bugün akşam saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından İl Başkan Vekilleri Yetkin Karakaş, Ufuk Tatar ve Adem Mat’ın görevleri sona erdirildi. İstanbul İl Başkanlığının resmi internet sitesinin yönetim bilgilendirme bölümünde İl Başkanı olarak Yemen Ekşioğlu'nun tek yardımcısı olarak Beşiktaşlılığı ile bilinen Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü İsmail Er’in kaldığı gözlendi.


Edindiğimiz bilgilere göre, Yemen Ekşioğlu’nun, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanlığına, birlikte görev yapacağı isimleri bildirmesi bekleniyor.

 
HABER: BURAK KURTULUŞ / ENGİN AKIN

4 yorum:

Adsız dedi ki...

yaverler görevden alındı, ya padişah ?

Adsız dedi ki...

Asıl Yemen ekşioglu nuu almaları lazımdı amatör kulüpleri batma seviyesine getirdiler.transfer yapıyorsun futbolcu 6 ay sonra yatırıyor parayı başka bı takıma gidiyor biraz kulüpleri koruyan yoneticiler lazım

Adsız dedi ki...

Bence yanlış olmuş.Nedeni ise yürekten ve gönülden çalışan bu insanları uzaklaştırmak yanlış...Sebebini tabiki bilmiyoruz ama sebepsiz yere bu şekilde olması çok üzücü..Umarım yanlıştan bir an önce dönülür..

Abbas Şenağa
Küçükbakkalköy Spor Kulübü

Adsız dedi ki...

nerede görülmüş böyle antidemokratik karar başkan kalacak yardımcılar değişecek imparator benim diye bir hafta önce beyanat veren ekşioğlu hakikaten imparator olduğunu kanıtladı istanbul amatör futbolunu arap saçına döndüren yemen ekşioğlu ödüllendirildi yazık çok yazık bu işi yeni federasyonun yaptığına inanmıyorum çünkü bu kadar çabuk karar alacakları daha öncelikli işleri var bence bu made in ekşioğlu imali operasyon

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.