Pazartesi, Şubat 27, 2012

F. Karagümrük Spor Kulübü’nün gecesi muhteşem oldu

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve grubunda 7 puan fark ile lider durumda bulunan F. Karagümrük Spor Kulübü, 86. Kuruluş Yıldönümünü 24 Şubat 2012 Cuma akşamı, Yenikapı Mercan Restaurant'ta büyük bir coşkuyla kutladı. Geceye, birçok Spor Kulübü temsilci gönderirken, İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu, siyasetçi Azmi Karamahmutoğlu ve Teknik Direktör Abdülkerim Durmaz ise önemli konuklar arasında yer aldı. Vefa Spor Kulübünün de, Başkan Mesut Gülbaran ile birlikte Yönetim Kurulu olarak tam kadro gecede yer aldığı görüldü. Gecede bir konuşma yapan Karagümrük Spor Kulübü Yaşar Ecim önemli mesajlar verdi.

Kuruluşun 86. Yıldönümünü kutlayan Türk Futbolunun önemli Kulüplerinden F. Karagümrük, Yenikapı Mercan Restaurant'ta bir gece düzenledi. Geceye sanatçı Toprak, şarkılarıyla renk katarken; birçok tanınmış ünlü simada gecede hazır bulundu. Ülkücü İşçiler Derneği İstanbul Şube Başkanlığı geceye tüm İlçe Başkanları ile katılırken, Yıldırım Bosna ve Arnavutköyspor Kulüpleri de temsilci gönderdiler. 

Vefa Spor Kulübü Yönetim Kurulu da geceye tam kadro katılarak fevkalade güzel bir davranış sergilediler. F. Karagümrük Yönetim Kurulu, Teknik Heyet ve futbolcuların ailece katıldıkları ve Başkan Yaşar Ecim’in açılış konuşması ile başlayan gecede taraftarlar da yaptıkları tezahüratlarla yeri göğü inlettiler. 

‘Hiç gelirimiz yoktu’
Karagümrük’lü olduğu için gurur duyduğunu ifade eden Ecim, Kulübüzümün 1 lira bile geliri yoktu. Ancak şimdi yıllık 200 Bin TL gelirimiz var” dedi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demirci’ye de konuşmasında defalarca vurgu yapan Başkan Ecim, 29 Mayıs Hastanesi Otoparkı, İş Bankası Fatih Şubesinin kiracı olarak bulunduğu bina ve Vefa Stadının içerisinde yer alan halı sahanın Kulübe kazandırılmasında büyük destekleri olduğunu belirttiği Başkan Demir’e teşekkür etti. 

‘Çok kaliteli bir Yönetim Kurulumuz var’
F. Karagümrük’ün bu seneki hedeflerinden söz ederken, Yönetim Kurulu Üyelerine de değinen Başkan Ecim, ilk olarak İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu’nun Kulübü desteklerinden söz ettikten sonra, Yönetim Kurulu Üyelerini teker, teker konuklara tanıttı. Hamit Durmuş, İrfan Akbilek, Tolga Esenyel, Cihan Kılınçoğlu, Gökhan Günay, Hakan Çolak'ı konulara takdim ettikten sonra  İbrahim Tatar için, “ekmeğimizi, sigaramızı bölüştük, İbrahim benim kader arkadaşımdır” diyen Ecim, Genç Yöneticisi Ümit Abdullah Bilik için de, “kardeşim kadar yakın, Ümit benim en yakınımdadır ve gelecekte bu Kulübe çok daha büyük hizmetleri olacaktır” dedi. Yönetici olmayan ancak Kulübe büyük katkıları olan Metin Ürgün ve Osman Zamur’a da teşekkür eden Ecim, “bu insanlar Karagümrük için canını dişine takıyor, Kulübümüz hiçbir zaman, camiası için çalışan kişileri unutmayacaktır” dedi. 
‘Bu sene bu iş bitecek’
Bu sezon çok kaliteli bir kadro kurduklarını ifade eden Başkan Ecim, Genel Kaptan Hakan Çolak ve Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan’a her zaman sonsuz güven duyduklarını, Karagümrük’ün formasını giyen tüm futbolcuların üstün gayretli ve yetenekli olduğunu söyledikten sonra, ‘biz bu kadroya güveniyoruz, bu gençler bu takımı şampiyon yapacak’ dedi.
Delikanlı olmak suç mu?
Konuşmasının son bölümünde Vefa Stadına gelen rakiplerinin sürekli olarak Valiliğe, İl ve İlçe Emniyet Müdürlüklerine dilekçe vermelerinden, “olayları yanlış aksettirmelerinden ve gereksiz yere ortalığı velveleye vermelerinden bıktıklarını belirten Ecim, “Biz hiçbir zaman bize karşı dik durana, delikanlı gibi davranana tersini yapmadık. İnegöl geldi bize burada 6 tane attı tebrik ettik, Çerkezköy henüz yakın zamanda geldi, bizi burada yendi, tebrik ettik, nedir bu al-i cengiz oyunları” dedi. Karagümrük taraftarının hiçbir zaman kardeşini yalnız bırakmadığını, dostunu satmadığını söyleyen Ecim, “biz bu semtin gerçeğiyiz. Sevenimiz çoktur, sevmeyenimizin de canı sağ olsun. Ancak buraya kim adam gibi gelmiş ise adam gibi de gitmiştir. Bizim çocuklar yanlış yapanı 10 sene de olsa unutmuyorlar, kardeşlik yapanı da asla unutmazlar. Karagümrük taraftarı delikanlıdır, delikanlı olmak suç ise ilk suçlu, bu Kulübün önce taraftarı, sonra üyesi, sonra da Başkanı olan benim…” dedi. 

HABER: BURAK KURTULUŞ
FOTOĞRAFLAR: ENGİN AKIN VE ÖNER YIĞRIK

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu büyük camiaya profesyonel lig yakışır.

ŞEVKET ÖZKANCA dedi ki...

BÜYÜK KÜLÜP BÜYÜK CAMİAYA YAKIŞIR BİR BAŞKAN VE YÖNEDİM KARAKÜMRÜĞÜN YERİ BU CAMİAYLA PROFESYENEL LİGDİR
TRABZON SPORDAN SONRA 2 AŞKIM KARAKÜMRÜKDÜR
ŞEVKET ÖZKANCA

Adsız dedi ki...

karagümrüğün önü aydınlık inşallah hep beraber güzel günler göreceğiz karagumruk yapılanları hıc bır zaman unutmadı unutmaz

Adsız dedi ki...

İNŞALLAH YOLUN SONUNDA 3.LİG'E ÇIKIP ESKİ EFSANE KARAGÜMRÜK SEMTİNİ UYANDIRACAĞIZ.. BU TAKIM BU TARAFTAR 2.LİG'TE DAHİ YOK.. BU 3.SENEMİZ AMATÖRDE VE İNŞALLAH SON SENEMİZ BAŞARIYA AÇ BİR POTANSİYELİMİZ VAR BİZİ SEVEN KARDEŞ YÜREKLERE SELAMLAR.. ÜZÜLMESİN BİZİ SEVEN DOST YÜREKLER, GERİ DÖNÜYOR KARAGÜMRÜKLÜLER..

Adsız dedi ki...

karagümrük ne zamandan beri "karakümrük" oldu şevket özkanca?

Unknown dedi ki...

Övünmek gibi olmasın ama biz kara gümrüklü yüz

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.