Pazartesi, Şubat 27, 2012

Çenesuyu Plajyolu'ndan kritik galibiyet

ÇENESUYU PLAJYOLUSPOR: 2 KEŞANSPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta düşmeme mücadelesi veren Çenesuyu Plajyoluspor, konuk ettiği grubun güçlü takımlarından Keşanspor’u 10 kişi kalmasına rağmen 2-1 yenerek ligde kalma adına umutlandı.
Çenesuyu Plajyoluspor için hayati değer taşıyan Keşanspor karşılaşmasına iyi hazırlanan Kocaeli temsilcisi rakibi karşısında iyi bir mücadele verdi. Karşılaşmanın ilk yarısında rakibi karşısında atak bir mücadele gösteren Çenesuyu Plajyoluspor, maçı kazanmak için büyük bir özveri gösterdi. Büyük bir çekişme içinde geçen maçın ilk yarısında iki takımda kontrollü oyunu tercih etti. Kontra ataklar ile gol bulmaya çalışan her iki takımda gol yönlerinde etkili olamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Dilaver takıma hayat verdi
Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta düşmeme mücadelesi veren Çenesuyu Plajyoluspor, karşılaşmanın ikinci yarısına daha inançlı olarak çıktı. Rakibi karşısında kanatlardan gol arayışlarını sürdüren Kocaeli temsilcisi , karşılaşmanın 61. Dakikasında Tolga kırmızı kart gördü. Onkişi kalan turuncu beyazlılar maçın 64. Dakikasında Dilaver ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra rakip takım beraberlik arayışlarını arttırdı. Maçın 81. Dakikasında Ahmet aşırtma kafa vuruşu ile kendi kalesine golü atınca maç 1-1 oldu. Bu golden sonra tekrar sahneye çıkan günün yıldız futbolcusu Dilaver maçın 83. Dakikasında kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Maçta başka gol olmayınca maçı  Çenesuyu Plajyoluspor  2-1 kazanarak umutlandı.

Maç sonu büyük mutluluk
Büyük bir çekişme içinde geçen zorlu karşılaşmada zorlanmasına rağmen maçı Dilaver`in iki muhteşem golü ile 2-1 kazanan Çenesuyu Plajyoluspor, maç sonu büyük bir mutluluk yaşadı. Grubunda düşmeme mücadelesi veren turuncu beyazlılar bu galibiyet sonrası büyük bir umut içine girdi. Maçın son düdüğü ile saha içinde ve soyunma odasında büyük bir sevinç yaşayan Çenesuyu Plajyoluspor, bu hafta sonu yine evinde oynayacağı Büyükçekmece maçına moralli hazırlanacak. Çenesuyu Plajyoluspor, bugün itibariyle Büyükçekmece maçının hazırlıklarına başlayacak.

STAT: Avni Kalkavan
HAKEMLER: Turgay Cemil Ayan , İsa Yaz , Reşat Yorgancılar
ÇENESUYU PLAJYOLUSPOR: Mustafa, Aytekin **, Tolga **, Ahmet ***, Hakan ***, cem ***, Uğur *** (Dk. 81 Serdar **), Recep ***, Yasin *** (Dk. 70 Kadir **), Dilaver *** (Dk. 88 İsmail *), Gökhan **
KEŞANSPOR:  Serkan ***, Rıfat **, Muharrem ***, Yaver ***, Mustafa **, Gökhan **(Dk. 80 Serkan Uğur *), Remzi ***, Melih ** (Dk. 60 Yasin *), Kamil **, Özdemir **, Kadir **
GOLLER: Dilaver Dk. 64 ve 83, Ahmet Dk. 81 K.K
Kırmızı Kart: Tolga Dk. 61

KAYNAK:www.bizimkocaeli.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.