Cumartesi, Şubat 25, 2012

Mahmutbey Stadı'nda ambulans isyanı !


İstanbul U19 Ligi'nde, Mahmetbey Stadı'nda oynanan İstanbul Bulancakspor - Bahçelievler Olimpikspor   karşılaşmasında bir hava topu mücadelesi sırasında çarpışan iki futbolcu yaralandı. Kafası yarılan ve alnı açılan futbolcular, ambulans yerine Bulancakspor Kulübü Başkanı'nın aracıyla hastaneye kaldırıldı. İki takımın teknik direktörü, statta ambülans olmamasına isyan etti.
Mahmutbey Stadyumu'nda oynanan İstanbul Bulancakspor - Bahçelievler Olimpikspor karşılaşmasının ilk yarısındaki bir hava topu mücadelesinde futbolcular Burak Süzen ile Kerem Salik çarpıştı. Şiddetli çarpma sonucu Süzen'in kafası yarıldı, Salik'in ise alnı açıldı. Kafası kanayan Burak Süzen'e ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Durumu kötüleşen Süzen'in hastaneye kaldırılmasına karar verildi. Ancak statta ambülans olmayınca yaralı futbolcular İstanbul Bulancakspor Kulübü Başkanı'nın aracıyla hastaneye kaldırıldı.

Yaşananlara isyan eden teknik direktörler Suat Şahin ve Ali Çetindağ, Türk sporuna hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, "Lisans ücretleri olarak federasyona yüksek meblağlar ödüyorlar. Bunun karşılığında evet güzel tesislerimiz oluyor ancak çocuklarımıza sakatlık durumunda şaşal sularla müdahale ediyoruz. Bugün arkadaşlarımız yaralandı. Yarım saat ambülans bekledik. Ancak gelmeyince çocuklarımızı başkanın aracıyla hastaneye götürdük. Yetkililer, amatör maçlara bir ambulans tahsis edebilirler" diye konuştu.

Bu arada, maçın gözlemcisi ise talimatlara göre amatör müsabakalarda ambulans bulundurma zorunluluğunun olmadığını ifade etti.

KAYNAK:www.sondakika.com

3 yorum:

Adsız dedi ki...

maçın gözlemcisinin oğlunun başına böyle bir şey gelse ne yapardı acaba?her maçta amatörün tüm yaş kategorilerinde bir doktor bulunma zorunluluğu getirilmeli.sahada olmasını federasyon mu amatörler birliği mi sağlamalıdır.bir baba olarak bunları okudukça oğluma futbolu bıraktırmayı düşünüyorum.kardeşlerimize de geçmiş olsun dileklerini buradan iletiyorum.

Adsız dedi ki...

KEREM KARDEŞİMİZ ÇOK İYİ AMA DİĞER SPORCU KARDEŞİMİZİ ÇOK MERAK EDİYOR Burak Süzen VE BULANCAK SPOR KULÜPÜNE GECMİŞ OLSUN
ARDIK BİR KARDEŞİMİZ SAHADA ÖLMEDEN (ALLAH GÖSDERMESİN)BÖYLE BİRŞEYİ HİÇ BİR KULÜPÜMÜZE ARDIK YEMEN BAŞKAN ARDIK SAHALARA AMBÜLANS MECBURİ KOYDURSUN

Adsız dedi ki...

bu ilk olmadı son da olmuycak maleseff bagclr sahasıyla ılgılı deyl tff yetkılılerı bunu araştrack..

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.