Pazartesi, Şubat 27, 2012

Dikilitaşspor, Alibeyköy’ü tek gol ile geçti

DİKİLİTAŞSPOR  :1 ALİBEYKÖYSPOR  :0
İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu’nda Dikilitaşspor ile Alibeyköyspor, Alemdağ Stadında karşılaştılar. Kırmızı-beyazlı Beşiktaş temsilcisi rakibini, Kenan’ın 19. dakikada attığı gol ile mağlup etti: 1-0.  Gol sonrası Turuncu Mavililer, uzun süre kaleci Ali’ye faul yapıldığı gerekçesi ile Hakeme itiraz ettiler. Bu pozisyonun fotoğrafını haberin devamında görebilirsiniz.

Alemdağ Stadı’nda baharı müjdeleyen bir havada oynanan karşılaşmayı kalabalık bir Alibeyköyspor seyirci topluluğu da izledi.
İlk yarının başlarında, sahada her iki takımın da birbirini tarttığı, denk bir mücadele vardı. Recep’in güçlü fiziği ile Alibeyköy savunmasını zorlayan Dikilitaş henüz 19.dakikada aradığı gole kavuştu. Bu dakikada Recep’in kaleci Ali ile mücadelesinde top Kenan’ın önünde kaldı. Kenan’ın vuruşu savunmanın elle müdahalesine karşın ağlara gidince Hakem Sinan Cem İpek golü verdi ve Dikilitaş öne geçti. Gol sonrası Turuncu Mavililer uzun süre Ali’ye faul yapıldığı gerekçesi ile hakeme itiraz ettiler.

Maçın kalan bölümlerinde iki ekibin karşılıklı çabaları sonuç vermedi ve Dikilitaşspor, güçlü rakibini 1-0 mağlup ederek, İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu’na 3 puan ile başlamış oldu.

STAT: Alemdağ
HAKEMLER: Sinan Cem İpek, Armağan Çekinmez, Ogün Kamacı
DİKİLİTAŞSPOR: Mustafa Aykırı, Kahraman, Ercan, Mustafa Erbaş, Kılınç, Emirhan, Kenan, Ali Cem, Recep, Ahmet, Dağıstan
TEKNİK SORUMLU: Orhan Gençer
ALİBEYKÖYSPOR: Ali, Ömercan, Fatih, Muhammed, Orhan, Çağlar, Mustafa, Burak, Uğur, Çağrı, Samet
TEKNİK SORUMLU: Yakup Kalafat
GOL: Kenan (Dikilitaş)


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

hakem yanlı bır mac yonetmıstır....alıbeykoylu 5 numaranın coktan atılması lazımdı...hakem sarı kart dahı vermedı nasıl oluyosa

Adsız dedi ki...

Eliyle dokunduğu için bayrak kaldırdı diyen arkadaşlar hiç bir yardımcı hakem penaltı pozisyonunda bayrak kaldırmaz eğer bariz gördüyse ve hakemide pozisyonun 1-2 saniye sonrasında yardımcıya bakıp yardım istiyorsa bayrağını çapraz çeker ve saha içine 1-2 adım atar.Ancak dediğim gibi hiç bir yardımcı bayrağını kaldırıp penaltıyı göstermez...

dikilitaş... dedi ki...

maçta 9 numaranı kaşı açıldı ve 6 dikiş atıldı ne hikmetse o pozisyona bile faul çalınmadı keza maçın başından sonuna kadar recep e tekme atıldı bir tanesini dahil göremedeliler taraftar baskısı bu kadar mı etkiler bravo bir de ulusal hakem diye yazıyorlar...

Golden Horn dedi ki...

TFF 2. Lig 3 Grup'ta dün oynanan Tepecik Belediyespor-Pendikspor maçını konuk ekip 2-1 kazandı. 4 haftadır kazanamayan ev sahibi ekibin futbolcuları, hakemlere maç içinde sözlü tacizde bulundu ve etkilemeye çalıştı. Hakem Cem İpek, Tepecik Belediye'den bir oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderirken, karşılaşmanın son düdüğüyle ortalık karıştı.

Maçın ardından Tepecik Belediyespor yöneticileri ve taraftarları karşılaşmanın hakem ve gözlemcilerine saldırdı. Karşılaşmanın orta hakemi Cem İpek, Yardımcıları Salim Duran ve Oğuz Emre Kaya ile 4. hakem Onur Kayabaş ve gözlemciler, hemen soyunma odasına kaçtı. Ancak bu kez de görevlileri, odaya kilitleyen grup, camları kırarak, kırıkları hakemlerin üzerine attı. Yaklaşık 1 saat burada mahsur kalan hakem ve gözlemciler, jandarmanın müdahalesiyle kurtuldu.
Ancak, güvenliğin yeterli olmaması nedeniyle kendilerini Cem İpek'in -Opel Corsa- karka arabasına zor atan görevliler olay yerinden uzaklaştı.
TEM'DE TAKİP !..
Asıl olaysa birçok stadımızda görülen bu olayların ardından gelişmeye başladı. Jandarma ekiplerinin gözetiminde stattan ayrılan maçın hakemleri, orta hakem Cem İpek'e ait otomobille yola çıktı. Ancak hakemler, bir süre sonra takip edildiklerini farkettiler. Aralarında Tepecik Belediyesporlu bir yöneticinin de yer aldığı 2-3 araba dolusu taraftar, hakemlerin içinde bulunduğu arabayı takip etmeye, sıkıştırmaya başladı. Arabanın durması halinde yaşanacak olayları tahmin eden hakem Cem İpek arabayı daha hızlı sürmeye ve kaçmaya çalıştı.

GİŞELERDE YAKALADILAR
Canlarını kurtarmak için hızla kaçan hakemleri taşıyan otomobil, Mahmutbey Gişeleri'ne geldiği sırada küçük bir kazaya karıştı ve yoğunlaşan trafik nedeniyle durdu. Arabanın içinde olayın şokunu atlatmaya çalışan hakemlere saldıran grup, arabanın camlarını kırdı ve hakemleri dışarı çıkararak dövmeye kalktı. Uzun süre kimsenin karışmadığı olaya gişelerde yer alan polisler de müdahale etmedi. Uzun süre sonra polisin olay yerine geldiğini gören futbol eşkiyaları olay yerinden kaçtı.
Hakemler, TEM Hospital'e giderek tedavi oldular. Vucütlarının her yeri yara bere içinde kalan görevliler, 3 saat müşahade altında tutuldular. Daha sonra karakola giden hakemler, olaya karışanlardan şikayetçi oldu.

TFF NE YAPACAK ?..
MHK'nin Hilmi Ok'tan sonraki en önemli ismi Serdar Çelik, hakemleri arayarak geçmiş olsun dileklerini iletirken, TFF'nin Tepecik Belediyespor'a vereceği ceza merakla beklenmeye başladı. TFF'nin maçın hakemleri ve gözlemcilerini Federasyon binasına çağırdığı ve olayı soruşturmaya başladığı öğrenildi

Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=35733#ixzz1nZZrIDVd


aaa bu hakem o hakem

Adsız dedi ki...

ozaman yan hakeme ogretıcekler nasıl gorev yapıcagını sap gıbı bayrak cekıp ne dıye beklıooooo???bıraksınlar bu ıslerııı veya orta hekem neden sarıkart verıo stopere vermeseydı golude ıptal etseydı ozman haklı galıbıyete comak sokmaısn kımse dıkılıtas bulduklarını atsaları 5 olurdu mac..alıbeykoyun tek pozısyonu dıkılıtasın stoprtı cıkardı okadar

Adsız dedi ki...

Bir arkadaş hakemi yukardaki saldırıdan bahseden yazıyla eleştirmek istemiş sanırım,ama türk futbolunun ve sosyokültürel yapının nasıl rezil durumda olduğunun,insanlarımızın nasıl bir cahillik içinde olduğnun örneğini vermiş sağolsun...

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...