Pazar, Şubat 26, 2012

Salihli’de puanlar paylaşıldı


SALİHLİ BELEDİYESPOR: 1 MANİSA BELEDİYESPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta 3. Lig için mücadele eden Manisa Belediyespor ve Salihli Belediyespor, Salihli Ramiz Turan Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan ev sahibi Salihli Belediyespor, Özgür’ün 20. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyundan kopmayan konuk Manisa Belediyespor, 32. dakikada Mehmet Akif’in golüyle durumu eşitledi.
Golden sonra da istekli oynayan taraf, Manisa Belediyespor oldu. Yeşil-beyazlılar ilk yarının son bölümüne doğru Serkan ile ikinci gole çok yaklaştı. Ancak kaleciyle karşı karşıya kalan Serkan, topun biraz uzağında kalınca ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıya her iki takım da istekli başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, iki takım da gol aradı. Ev sahibi Salihli’de Veli, Manisa Belediyespor’da ise Mehmet Akif, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi. Oyunun son bölümlerinde daha baskılı oynayan Manisa Belediyespor, yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyince maç, ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Yönetim ve Teknik Ekip Kaçan Galibiyete Üzüldü
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve Teknik Direktör Taner Taşkın, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirttiler. Güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını belirten Kulüp Başkanı Cenk Ergün, “Rakip takıma oranla daha istekli oynadık. Ancak yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Biz de bugün bunu başardık. Sahada galibiyet için mücadele eden futbolcuları kutluyorum” dedi.


Salihli’ye Manisa’da 2-1 yenildikleri maçtan bu yana maç kaybetmediklerini hatırlatan Teknik Direktör Taner Taşkın da, “Biz yenilmeyen bir takım oluşturmayı hedeflemiştik. Bu hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Ancak lider Çiğli’nin puan kaybettiği haftada Salihli maçından 3 puanla dönmek isterdik. Bize galibiyeti getirecek birçok pozisyon da yakaladık. Ancak değerlendiremedik. Geriye dört maçımız kaldı. Bu maçları kazanarak, gruptan çıkmak istiyoruz” diye konuştu.


Stat: Ramiz Turan
Hakemler: Burak Şeker, Bora Abaoğlu, Gürhan Karamelek
Salihli Belediyespor: Akın **, Çağlayan **, Serhat **, Tuncer **, Murat Turgut **, Murat Duman **, Bilal ** (Dk. 60 Şerif *), Rıdvan ** (Dk. 46 Enes *), Özgür **, Veli **, Serkan ** (Dk. 80 Engin *)
Manisa Belediyespor: Adem **, Engin **, Erşan **, Cenk **, Efe **, Suat **, Serkan ** (Dk. 73 Ahmet *), H. İbrahim ** (Dk. 86 Ömer), Abdurrahman **, Cüneyt ** (Dk. 89 Cüneyt *), M. Akif **
Sarı Kartlar: Serkan (Salihli Bld.) Ömer (Manisa Bld.)
Goller:  Dk. 20 Özgür (Salihli Bld.) Dk. 32 M. Akif (Manisa Bld.)



KAYNAK:www.manisabel.tr

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.