Pazar, Şubat 26, 2012

Leventspor salladı ama yıkamadı

LEVENTSPOR: 1 HALİDE EDİP ADIVAR: 2
İstanbul Süper Amatör Ligi Yükselme Grubunda Leventspor ile Halide Edip Adıvar Paşabahçe Stadyumunda karşı karşıya geldiler. Leventspor karşılaşmada Emrah ile 24.dakikada öne geçmesine rağmen, 42.dakikada Kadir ve 57.dakikada Tayfun'un golleriyle sahadan 2-1'lik mağlübiyetle ayrıldı. 90 dakika boyunca Leventspor çok sayıda pozisyona girmesine karşın bunları golle sonuçlandıramazken, Halide Edip Adıvar ise az sayıda bulduğu pozisyonları iyi değerlendirince Play Off'lara 3 puanla başlamış oldu.
Yedek Kulübesi Dostluğu...
Karşılaşma öncesi çok ilginç bir an yaşandı. Maçın hakemleri ve futbolcular sahaya  çıktıklarında her iki takımının futbolcuları ve teknik heyetleri aynı kulübede yan yana ve karışık bir şekilde oturduklarını gördü. Fotoğrafta da görüldüğü üzere sol tarafta ayakta duran Halide Edip Adıvar Teknik Direktörü Metin Akçiçek, sağ tarafta ayakta duran Leventspor kaleci antrenörü Eyüp Dur. Kulübelerde ise Leventspor ve Halide Edp Adıvar'lılar karışık bir şekilde oturdular. Her iki takım da önünde yardımcı hakemin olmadığı kulübeye gitmek istemeyince konuya maçın hakemi Sertan Bakan el attı. Federasyonun maç programında Leventspor'un ev sahibi olduğunu belirterek konuk ekip Halide Edip Adıvar'ın istediği kulübeyi seçme hakkı tanındı ve Leventspor'lular diğer kulübeye doğru yöneldiler.


Mücadelenin Önemli Dakikaları
1.Dakika Karşılaşmaya Halide Edip Adıvarspor başladı. Henüz karşılaşmanın ilk saniyelerinde Leventspor'dan Volkan bir pozisyonda rakibine sert girdiği gerekçesiyle sarı kartla cezalandırıldı.

6.Dakika Sol kanattan Erdem'in orta şut karışımı kaleye gönderdiği şutu kaleci Şükrü riske girmeyerek topu kornere tokatladı.


Üst üste kazanılan iki köşe vuruşunda savunma yerinde müdahelelerle topu uzaklaştırmayı başardılar. Mücadelenin ilk 20 dakikalık bölümü karşılık zayıf ataklar ve sık sık tatlı sert faullerle geçildi.

Gol !24.Dakika Sağ kanattan Ahmet Çötoğlu ceza sahasına topu yerden ortaladı. Cihan topun üzerinden atladı Erdem topa müdahale edemedi, gerilerden gelen Emrah ayak içi plaseyle topu rakip filelere bıraktı. 1-0

40.Dakika Tayfun pasına iyi hareketlenen Muhammet sağ çaprazdan sert vurdu. Sami topu kornere çeldi.

Gol !42.Dakika Sol kanattan Tayfun ceza sahasına doğru ortaladı. Altıpasın içerisinde Kadir kaleye şutunu attı. Sami topu çelmeye çalışsa da müdahelesi yetmedi ve top Leventspor'un ağlarına gitti.1-1


İlk yarı biterken gerginlik
Mücadelede 45.dakika oynanırken bir pozisyonda Leventspor'dan Emin ile Halide Edip Adıvar'dan Serkan tartıştı. Diğer oyuncular onları ayırmak için o bölgeye gelirken, maçın hakemi Sertan Bakan her 2 oyuncuya da sarı kartını gösterdi.

İlk Yarı Sonucu:Leventspor: 1 Halide Edip Adıvar:1

İkinci Yarı
Gol !57.Dakika Halide Edip Adıvar'da Uğur oyuna girer girmez ceza sahası üzerinde kafa ile oldukça etkili bir pas atarken, Tayfun bir anda golle burun buruna geldi. Tayfun kaleye sırtı dönük topu aldı. Ahmet Alkaya'dan sıyrıldı sert ve düzgün vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti. 1-2


İnanılmaz Pozisyon Kaçtı
73.Dakika Sağ kanattan Ahmet Çötoğlu ceza sahasına doğru ortaladı, sol kanatta Meşgul şut atar gibi yaptı topu çekti ve yerden altı pas üzerinde bulunan Sinan'a gönderdi. Sinan bekletmeden topa gelişine vurdu ve altı pasın içinde topu üstten auta gönderdi.

75.Dakika Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşda Ahmet Çötoğlu ortaladı. Emrah topa iyi yükseldi kafası az farkla auta çıktı.

Beşiktaş temsilcisi son 15 dakikada beraberlik golü için sürekli yüklendi ve rakip kalede gol aradı. Halide Edip Adıvar ise buna karşılık skoru korumak için savunmayı elden bırakmadı.


Leventspor' Gole Çok Yaklaştı
90.Dakika Kaleyi tam karşıdan gören noktada Leventspor serbest vuruş kazandı. Ahmet Alkaya topa oldukça sert vurdu, top barajda bulunan Kadir'in eline çarptı ve maçın hakemi elle müdahaleyi tespit etti ve serbest vuruş bölgesi 9 metre daha kaleye yaklaştı. Topun başına bir kez daha Ahmet Alkaya geçti. Bu sefer top barajı geçti ancak direk dibine kaleci Şükrü nefis uzandı ve topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Halide Edip Adıvarspor karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.


STAT: Paşabahçe
HAKEMLER:Sertan Bakan, Alper Uslu, Volkan Tezcanlar
LEVENTSPOR:Sami, Ahmet Çötoğlu, Emin, Mustafa, Ahmet Alkaya,
Ramazan(Dk.74 Aydın), Volkan,  Erdem(78.Enes), Cihan(Dk.67 Sinan), Meşgul, Emrah
TEKNİK SORUMLU: Burhan Esmen
HALİDE EDİP ADIVAR:Şükrü, Emin, Emrah, Adem(Dk.68 Vedat), Engin,
Muhammet, Tayfun(Dk.90 Eren), Serkan(Dk.56 Uğur), Kadir, Ziya, Okan
TEKNİK SORUMLU:Metin Akçiçek
GOLLER:Dk.24 Emrah / Dk.42 Kadir, Dk.57 Tayfun
SARI KARTLAR:Dk.1 Volkan, Dk.45 Emin, Dk.49 Ramazan/
Dk.45 Serkan, Dk.60 Emrah, Dk.68 Engin, Dk.72 Muhammet Dk.83 Tayfun, Dk.90 Kadir

HABER-FOTOĞRAF:ERHAN HARPUTKarşılaşmaya ait daha fazla fotoğraf için http://leventspor.com/281-Leventspor-Haber-salladik-ama-yikamadik-12.aspx Adresine Tıklayınız.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

NEREDESİNİZ GAZİLİLER MEŞKUL OLMAMIŞINIZ MEŞKUL İLE DEMEKKİ SİZİN DERDİNİZ MEŞKUL DEĞİL BAŞKALARI İMİŞ BU ARADA MAÇLARINIZI DA TAKİP EDİYORUM HABERİNİZ OLSUN :):)

Adsız dedi ki...

fotoğraflarda 20 numaralı oyuncu 2 defa ceza sahası içerisinde futbolcunun yaka bağrından çekmiş,hakem görmemiş ilginç

Adsız dedi ki...

eee ne oldu zaralılar kuduruyormusunuz biz playy off dayız siz nersiniz

Adsız dedi ki...

Arkadasim ne bu zara dusmanligi sizde ya kimin yazdigi belli deil hemen zaralilar. Yapmayin lutfen. Sahsen kuduruyorum play offta degiliz diye ama gazinin orda olduguna degil. Gazi orda olsun umarimda basarili olurlar sevinirim de . Bu arada ramazan ve mesgulede basarilar. Takimlarini en iyi yerlere tasicaklardir. ERKAN

Adsız dedi ki...

fotolarda iki ayrı pozisyon iki ayrı leventli futbolcu var formalarından çekilmiş ceza alanı içerisinde. ikisi de panaltı.

Adsız dedi ki...

Biz Levent maçı muhabirleri taraflı diyince bıdı bıdı yapıyosunuz. Fotoğraflar çok zekice seçiliyo bravo. Hakeme kaybettik diye başlık atılmıştı geçen maç. Yazsanıza 14 kişi yenemedik diye.

Adsız dedi ki...

20 numarayı fotoğraflarla yargılamıyorum ama gördüğüm en kötü sol bek. Zorla oynatıyoruz sanki. Bir de Uğur'u kesmişler Pes. Takımı kim nasıl kuruyo merak ediyorum. 4-5-1 haytta oynayamayız. Hoca'ya da kızamıyoruz ki kadroya o da karışamıyo. Başkan kendine diploma çıkarsın kendi girsin ya da yanındakiler.

Adsız dedi ki...

Bu iki takım da kadro genişliği,güç,kalite olarak bölgesel lige çıkacak beş adayımdan ikisi

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...