Çarşamba, Şubat 29, 2012

Arnavutköy Belediyespor kazanmaya devam ediyor

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: 5 GAZİ MAHALLESİ: 2
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubunda Arnavutköy Belediyespor ikinci maçında Gazi Mahallesispor ile Mahmutbey stadında karşılaştı. Hakem Mustafa Salih Erol’un düdüğü ile başlayan karşılaşmada her iki ekipte, gol için hızlı futbolu tercih etti. 
İlk dakikalarda hareketli futbol izledik. Maçın ilk etkili şutu Gazi Mahallesispor kulübünden geldi. 6. Dakikada Arnavutköy Belediyespor etkili atağında Cem sert şutunda topu dışarı yolladı. Karşılaşmanın 8.dakikasında Yusuf ceza sahası dışında hazırlanışı ve son dokunuşu enfes pozisyonda skoru 1-0 yaptı. Bu gol sonrası 10.dakikada Gazi Mahallesispor adına Ozan attığı gol ile skoru 1-1 yaptı. 


11.dakikada kornere giden topu Cem kullandı ceza sahasında topla buluşan Feti son hamlesi ile skoru 2-1 yaparak tribünlere 3 dakikada 3 gol seyri sundular. 2-1’den sonra karşılıklı ataklarla birbirlerini yoklayan her iki takımda sahada varlığını hissettiren oyuncu sayısı oldukça fazlaydı.

Gazi Mahallesi takımından kalesinde oldukça etkili kurtarışlarla skorun artmasını engelleyen Metin, defansda Kerem, Mustafa, Alparslan, ileri uçta Mustafa Ö. sahada en etkili isimler olurken Arnavutköy Belediyesporda Adnan keskin tarafından play off öncesi transfer edilen isimler ön plana çıktı. Sahada adım atmadık yer bırakmayan Cem, Orçun ve kaptan Mustafa ilk 30 dakikada sahanın en iyileri olduklarını gösterdiler.


32.dakikada kullanılan serbest vuruşu Gazi Mahallesispor kalecisi Metin kornere göndererek golü önledi. İlk yarı 35. dakikada Ozan’ın sakatlığı sonrası kısa tedavi ile geçilirken kalan dakikalarda başka gol çıkmadı. İlk 45 dakika 2-1 Arnavutköy Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarı santra vuruşunda savunmanın hatasını hızı ile yakalayan Yusuf daha ilk saniyelerde Gazi Mahallesi kalecisi Metin’in kapattığı köşeden topu filelere yolladı. Skor 3-1 olunca Adnan Keskin savunmayı daha fazla adamla daha garanti oyuna yöneltti.

 61.dakikada  Cem, ceza sahasına girmeden verdiği güzel pası Orçun kafa ile 90 denilen köşeye yolladı. Skor 4-1 Arnavutköy üstünlüğü ile geçilirken 72 dakikada sahneye çıkan Faruk sert şutu Arnavutköy Belediyespor kalecisi Hakan tarafından güçlükle kornere gönderildi. 75.dakika izlemesi bile güzel bir gol geldi. Cem orta sahadan aldığı topu 4 Gazi Mahallesi oyuncusunu çalımlayarak ceza sahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu son hamleyle Gökhan’a pasladı, gelişine artistik vuruşla filelere gönderen Gökhan skoru 5-1 yaptı.



86 .dakikada Gazi Mahallesinden Kerem kornerden gelen topa çok iyi süzülerek kafa ile skoru 5-2 yaptı.  Karşılaşmanın hakemi Mustafa Salih EROL karşılaşmada gösterdiği efor ve topun oynandığı alanlara yakınlığı ile tüm izleyenlerden tam not aldı.




HABER-FOTOĞRAF:MURAT K.DEMİRCİ

11 yorum:

Adsız dedi ki...

ARBEDEM Gümbür Gümbür geliyor:)

Adsız dedi ki...

bu takım bu hafta sonuda aynı tarifeyı uygular sıaradakı mac tarife aynı yolumuz acık rakıbın gucu belli

Adsız dedi ki...

gazi mah.bu maglubiyetıne çok şaşırdım acıkcası maglubıyet olabılır belkı ama butakım bu sezon 3 ten fazla gol yemedi ..ilginç*?

Adsız dedi ki...

Macı bagcilar seyircisi olarak izledim gazinin sag kenar ve 10 numarasi cabaladi baya ama arnavutkoyun takim halinde iyi mucadele ve organize oldugunu gordum kaptnlari 7 numara ve defans hattini begendim grubu ilk 5 te bitirir buyuk ihtimal

Adsız dedi ki...

Bize yorum yapanlar sallayanlar gelsinde maç izlesinler 2006 dan beri takip ediyorum arbedemi sağolsunlar nadir rahat maç izlettiler yüreklerine saglık goller arbedeliyizde bir yusufu yetişip çekemiyorum maşallah kırk bin kere ARBEDEM senin hüznünde sevincin kadar güzel hüznü bilmeyen sevinçten tad alamaz

Adsız dedi ki...

Arnt. Belediyenin ağzından yorum yapıyormuş gibi yorum yaparak bu takım bu haftada aynı tarifeyi uygular muhabbetiyle yalandan sözler kullanmayın..sizin kimler olduğunuz belli..Arnt. Bld. nin rakiplerini gaza getirmek için baya mücadele ediyorsunuz..biz sahaya çıkarız elimizden gelen neyse onu yapmaya çalışırız..galip gelebilirsek ne mutlu bize..bütün takımlara başarılar..

Adsız dedi ki...

Rakipleri gaza getirecek sozler edenler , cok komiksiniz bizden olmadigini bilioruz bu numaaralari yemezler. Yildirim kumeye :) arnavutkoy belediye her maca ayni ciddiyeette takim halinde inanarak cikiyor rakip kim olursa olsun. İYİLER MUTLAKA KAZANİR

Adsız dedi ki...

arkdaşlar gazi mah. de 5 tane oyuncu değişmiş.eğer onlar olsaydı çok farklı olurdu.ama gazinin kalecisi ve 7 numarası, arnavutköyün 8-10-17 numaralı oyuncuları çok iyi.ama kimseyi bu maç yanıltmasın arnavutköyün işi zorrrrrr.

Adsız dedi ki...

Bencede Bld. nin işi zor sezon içinde birtane daha maçlarını izlemiştim o maça göre daha iyi gördüm aslında hatta en beğendiğim adamlarından bir taneside oynamıyordu bu maçta sağ bek oynayan adam...2-3 tane farklı adam gördüm ve saha içinde iş yapan adamlardı..transferde az ama öz iş yapmışlar gibi,bir kaleci birde stoper alsaymışlar dahada iddialı olabilirlerdi.

Adsız dedi ki...

gazi yıldırım bağcılar son 3'ü zorlar :))

Adsız dedi ki...

Gazi yıldırım bağcılar son üçü zorlar da senin eline ne geçer.Kedi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş o hesap.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...