Pazar, Şubat 26, 2012

Nurtepe evinde mağlup

 
NURTEPESPOR :1 MUSTAFA KEMAL PAŞA :2 (U19)
İstanbul U19 Ligi, 7. Grupta, şampiyonluk hedefindeki Mustafa Kemal Paşaspor ile düşme potasında bulunan Nurtepespor, Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadında karşılaştılar. Oldukça zorlu ve çekişmeli geçen maçı Mustafa Kemal Paşaspor, Mehmet ve Ege’nin golleri ile 2-1 mağlup ederek, puanını 19 yaptı. Ev sahibi Nurtepespor’un tek golü ise Erkan Yıldız’dan geldi.

 
İstanbul U19 Ligi, 7. Grupta, Alibeyköy Parseller ve Mecidiyeköyspor ile şampiyonluk yarışını sürdüren Avcılar İlçesinin ekibi Mustafa Kemal Paşaspor, 7 maçta 7 puanı olan ve düşme potasından kurtulmaya çalışan Nurtepespor’a konuk oldu.

 
Çok çekişmeli geçen iki tarafından birçok gol fırsatından yararlanamadığı maçın ilk devresi 1-1 tamamlandı. İkinci yarıda daha baskılı oynayan ancak aradığı golü bir türlü bulamayan Nurtepespor, Ege’nin 80. Dakikada gelen golüne engel olamayınca kendi saha ve seyircisi önünde sahadan yenik ayrılmak zorunda kaldı.

 
Müsabakanın Hakemleri mükemmel bir performans sergilediler. Hakem Cengiz Ateş, 90 dakika boyunca hatasız maç yönetti. HİF Hakemi olan iki Yardımcı Hakemi de Hakem yetiştirmek isteyenler; zorluk derecesi daha yüksek maçlarda mutlaka değerlendirmeliler.  


STAT: Kağıthane Belediyesi Nurtepe
HAKEMLER: Cengiz Ateş, Yiğit Yantaç, Muharrem Aydın
SAHA KOMİSERİ: Hamdi Bahçeli
NURTEPESPOR: Selim, Ekrem (Emre), Ali (Aykut), Onur, Koray, Ozan Barış, Göksel, Erkan, Muhammed, Gökmen
YÖNETİCİ: Serhat Demir
MUSTAFA KEMAL PAŞA: Kubilay, Murat, İlkan, Semih, Günay, Oktay, Ozan, Okay, Mehmet (Akın), Ege, Emrah (Bekir)
TEKNİK DİREKTÖR: A. Metin Şaylaner
SARI KARTLAR: Gökmen, Erkan, Aykut / Ege
GOLLER:  Erkan / Mehmet, Ege

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bırak hoca ya okmeydanı gun dogus u17 macında polis felan yoktu adam auttan korner yapıydu korkudan 60dk oynadık ikinci devreyi yappma gözünü seyevym elleri tiriyomuş maç sonrasında şimdi blmyrm ama cok can yakmışlardır

Adsız dedi ki...

bu maç burda bitmedi nurtepe abilerinizide alıp 2. maça gelin yiyosa çıkamıcaksınız avcılardan....!!!!

Adsız dedi ki...

bırakın yaaaa bunu kim yazdı hakemler iyimiş yalanınızı yiyim sizin lannnn neresi iyidi resmen adamları tuttu hakem maçta hatasız yönetmiş yalana bak 1 tane doğru bi karar vermediki hatasız yönetsin hakem daha nerede duracağını bilmiyo tff ye sesleniyorum bu hakemleri lütfen ev sahibi takımların maçını yönetmesi için göndermesin bu hakemlerden nedir çektiğimiz bizim lütfen ama lütfen bu orta hakemi hakemlikten alın resmen oyuncuyu dövcekti maçta ayrıca bu hakem kimse adı neyse adam değil oranın hakeminden ne beklersin zaten hepsi bir enteresan

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...