Pazartesi, Şubat 27, 2012

Üsküdar'ın en büyüğü İstanbul Kemahspor!

İSTANBUL KEMAHSPOR: 0 SELAMSIZSPOR: 0 (4-2 PEN)
Üsküdar Belediyesi tarafından, ilçedeki 2. Amatör Lig takımları arasında düzenlenen Bahar Turnuvası’nda şampiyonluğa İstanbul Kemahspor ulaştı. Geçen sezon kupada üçüncü olan Kırmızı-Mavililer bu kez zirvede olmanın mutluluğunu yaşadı. 
Selimiye Stadı’nda oynanan final maçına futbolseverler büyük ilgi gösterirken, Kemahspor’un taraftar desteğinin daha fazla olduğu görüldü. Kırmızı-Mavililer, aynı gruptan çıktığı rakibi karşısında 90 dakika daha üstün göründü. Selamsızspor da zaman zaman çok tehlikeli ataklar geliştirirken normal süre 0-0 erdi.

Penaltı atışlarında Kemahspor’dan Emrah, Sercan, Hasan ve Savaş başarılı oldular. Selamsızspor Kamil’le ilk atışı gole çevirirken Yağız kaleciyi geçemedi. Üçüncü penaltıyı Serkan golle sonuçlandırdı ancak dördüncü atışta Ali topu auta atınca müsabaka 4-2 sona erdi ve Kemahspor şampiyonluğa ulaştı.

Kupa Demiralp'ten 
Kemahspor’a şampiyonluk kupasını Üsküdar Belediyesi Meclis Başkanı Mustafa Demiralp, ikinci olan Selamsızspor'a kupasını Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbaba verirken, diğer kupa ve madalyaları, Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü, Üsküdar Belediyesi CHP Meclis Üyesi Abdurrahman Turan, Bağlarbaşı Spor Kulübü Başkanı Hasan Öncü takdim ettiler.

Üçüncülük Tunusbağı'nın
Turnuvada üçüncülüğü Tunusbağıspor elde etti. Lacivert-Beyazlılar, grupta 3-1 yendikleri İcadiyespor’u üçüncülük maçında da 4-2 mağlup ettiler. Tunusbağıspor’un gollerini Ali, Alican, Ecevit, Uğur atarken İcadiyespor’un sayılarını Cengiz ve Gürkan kaydetti.

Yerel Futbol Sitesi'nce derlenmiştir
Fotoğraflar www.kemahspor.com sitesinden alınmıştır

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...