Pazartesi, Şubat 27, 2012

Tren raylarını tribüne çevirdiler

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 11. Grupta mücadele eden Edirnespor Gençlik Kulübü'nün taraftarları, Avcılar Belediyespor maçını tren rayları üzerinde izledi. Rakibini 37. dakikada Sertaç'ın attığı golle mağlup eden Edirne Gençlik Kulübü, maça cezası nedeniyle taraftarlarından yoksun çıktı. Kulüp taraftarları, takımlarının maçını tren rayları üzerinden izleyerek büyük bir risk aldı.

Edirnespor Gençlik Kulübü Başkanı Hakan Sedefçi, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, önceki hafta Feriköy ile tarafsız sahada seyircisiz oynanan maçta yöneticilerin kendi arasındaki tartışmaları sonucu, haksız yere seyircisiz oynama cezası aldıklarını anımsattı.

Seyircisiz oynanan maçta, seyirciye ceza verilmesine anlam veremediklerini vurgulayan Sedefçi, şöyle devam etti: ''Önceki hafta tarafsız sahada seyircisiz oynadığımız Feriköy maçında iki takım yöneticileri arasında yaşanan tartışmadan dolayı bir maç seyircisiz oynama cezası aldık. Süper Lig'de bu tür cezalardan sonra bayan ve çocukların maçı izlemelerine izin veriliyor. Bugünkü maçı da, çok sayıda kadın ve çocuk taraftarın izleyeceğini tahmin ediyorduk. Maçı izlemek için gelenler maalesef stada alınmamış. Futbol bir seyir oyunudur, üzücü bir durumla karşılaştık. Haksız yere ceza aldık.''

Kulüp başkanı Sedefçi, diğer taraftarların da tehlikeli bir şekilde maçı takip ettiklerini belirterek, ''Erkek taraftarlar sahanın görülebildiği ve bir o kadar da tehlike arz eden tren yolundan maçı izlediler. Demek ki, Türkiye'de bazı kurallar sadece gösteriş olsun diye uygulanıyormuş. Biz bugün burada bunu anladık.''

Tren yolundan maçı izleyen Edirnespor Gençlik Kulübü taraftarı Kadir Karışan, ''Biz her yerden maç izleriza ama bu tren yolu geçişe açık bir yol. Bugün burada Allah göstermesin birisine bir şey olsa bunun hesabını kim verecek'' diye konuştu.

Edirnespor Gençlik Kulübü, ligde iki hafta önce oynadıkları Feriköy maçında yöneticilerin tartışması sonucu seyircisiz oynama cezası almıştı.

KAYNAK:www.ajansspor.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.