Pazar, Şubat 26, 2012

İstanbul Trabzon liderliğe oturdu

BEZİRGANBAHÇE: 1 İSTANBUL TRABZONSPOR: 2 (U-16)
İstanbul U-16 Gençler Liginde lider Bezirganbahçespor  ile grubunda şampiyonluk yarışı veren İstanbul Trabzonspor'a 2-1 yenilerek liderliği rakibine kaptırdı.





Ligin 7.Haftasında Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap Sahasında karşı karıya gelen Bezirgabahçespor ile İstanbul Trabzon spor mutlak galibiyet için sahaya çıktı.Her iki takımda oyuna temkinli başladı.Maçın 15.dakikasında itibaren rakibine oranla daha istekli ve atak oyun sergileyen İstanbul Trabzonspor takımı rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yakalamaya başladı.


23.Dakikada İstanbul Trabzon sporlu Berkant top çok sert vurdu ve Bezirganbaheçspor’un başarılı file bekçisi Mert müdahale bulunduysa'da  gole engel olmadı.İstanbul Trabzonspor 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü golle mağlup duruma düşen Bezirganbahçespor beraberlik gol için  sağlı solu ataklar geliştirdi özelikle Koray’ın 33.dakikada yakaladığı mutlak pozisyonu gole çeviremedi ve takımı adına mutlak golden oldu.


4
0.Dakikada İstanbul Trabzonspor'da Methan’ın yerine oyuna dahil olan  Uğur takımının ikinci gollünü attı ve farkı ikiye çıkartırken ilk yarıyı da 2-0 önde kapatmış oldu. İkinci yarı ilk yarıya oranla daha iyi istekli ve atak futbol sergilerken zaman zaman tehlikeli pozisyonlar yakaladı. 62.Dakikada ev sahibi Bezirganbahçespor Muhammed’in attığı golle farkı bire indirerek skoru 2-1 yaptı.


Attığı golle moral bulan Sarı-siyahlı takım beraberlik golü için iyice umutlandı. Beraberlik gollü için rakip kaleye yüklendiği anda savunmasında zaman zaman boşluk bıraktığı anda İstanbul Trabzonspor'lu Uğur'un sert şutu  üst direkten döndü. İlerleyen sürede her iki takım yakaladığı pozisyonlardan yararlanamayınca  bu zorlu karşılaşmada İstanbul Trabzonspor güçlü rakibi Bezirganbahçespor'u 2-1 mağlup ederek hem yenilmezliğine son verdi, hem de liderliği elinden alarak liderlik koltuğuna oturan takım oldu.


STAT:Halkalı Etap
HAKEM: Erol Yıldız
BEZİRGANBAHÇE: Mert** Tanju** Burak** Ömer** Yasin** Muhammet*** Koray** Mehmet** (Zafer*) Batuhan** (Yakup*) Erkan** Methan** (Uğur***)
İSTANBUL TRABZONSPOR: Mesutcan*** Alpaslan*** Rıdvan*** İsmail** Uğurcan** Osman*** Mehmet*** Mesut** (Hamza**) Berkant** (Oğuzhan**)Gökalp*** Muhammet***
GOLLER:23.dk Berkant/40.dk Uğurcan ve 62.dk Muhammet


HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...