Salı, Şubat 28, 2012

Tsubasa ile Süper Amatör Lig Play-Off Yorumları

Yorumcumuz, Tsubasa, İstanbul Süper Amatör Lig Play-Off maçlarını en büyük yardımcısı Taro'nun temin ettiği derin bilgiler ile süsleyerek sizlere sunmaya devam ediyor.

İncirlispor-Tuzla: İlk maçında Vefa karşısında almış olduğu 3 puanla Klasman Grubuna başlayan İncirlispor takımı Tuzla karşısında da galibiyet almak isteyecektir. İncirlispor bu iki karşılaşmadan 6 puan aldığı tadtirde son haftaya kadar yarışmanın içinde olacaktır. Tuzlaspor ise sezon başı yapmış olduğu transferlerle yepyeni bir takım kurmuş ve bu kurduğu takımla da birinci olarak ayrılmıştı. Ara transferde de birçok oyuncuyu kadrosuna katan Tuzla son olarak Darıca Kalespor'dan Yusuf ve Paşabahçe'den Gökhan’ı da renklerine katarak güçlü kadrosunu daha güçlendirdi. Takım içinde zaman zaman sıkıntılar yaşayan Tuzlaspor bu konularda ki sıkıntıları aştığı takdirde bu grubun mutlak favorilerinden biridir. Bu zorlu karşılaşmanın zor da olsa Tuzlaspor'un galibiyeti ile sonuçlanacağı düşüncesindeyim.

Vefa-Çatalca: İlk maçını kaybeden iki ekipte son haftaya kadar iddiasını sürdürecektir. Her iki takımda da çok kaliteli oyuncular var ve tam bir takım hüviyetindeler. Vefa ilk maçında İncirlispor'a kaybetti ve bu zorlu karşılaşmadan 3 puan almak isteyecektir. Çatalca ise ilk maçta Çıksalın karşısında çok çekişmeli bir mücadele sonrasında 2-1 mağlup ayrılan taraf olmuştu. Her iki ekipte ayağa çok pas yapan ve sahaya iyi yayılan ve ne yaptığını bilen oyuncularla kurulu takım. Ben bu maçta gol atan takımın kazanacağını ancak gol olmayacağını düşünüyorum.

Çıksalın-Bağcılar: İlk maçından Çatalca galibiyeti ile morallenen Çıksalın takımının müthiş performansı devam ediyor. Uzun zamandır mağlubiyet almayan Çıksalın play-off grubunun tartışmasız iddialı isimlerinden biridir. Bağcılar ise beklentilerin üstüne çıkarak bu gruba kaldı ve ilk maçta Gazi Mahallesi karşısında 1-1 berabere kaldı. Ben bu maçtan Çıksalın takımının net bir skorla galibiyete uzanacağı düşüncesini taşıyorum.

Dikilitaş-Çengelköy: Dikilitaş takımı namağlup yoluna devam ediyor. İlk maçta Alibeyköyspor karşısında aldığı galibiyetle Klasman Grubuna 3 puanla başlayan taraf oldu ve ligdeki başarısını bu grupta da devam ettirebileceği konusunda bizlere sinyaller verdi. Dikilitaş'ta Recep'in kaşı açıldı, Çarşamba günkü maçta oynayıp oynamayacağı şuan için belirsizliğini koruyor. Çengelköy ise ilk maçta Bağlarbaşı karşısında beraberlik almış ve 3 puanı kaçıran taraf olmuştu. İlk haftaki Çengelköy maçını izledim ve gruptaki Çengelköy'den çok daha tempolu bir takım haline gelmişler. Ben bu zorlu karşılaşmadan beraberlik çıkacağı düşüncesindeyim.

Gazi Mahallesi-Arnavutköy Belediyespor: İlk maçta Bağcılar takımıyla berabere kalan Gazi Mahallesispor ikinci maçından da en az bir puan almak isteyecektir. Arnavutköy Belediyespor ilk maçında Y. Bosna karşısında 3-1 kazanarak ilk haftadan 3 puan alarak iddiasını ortaya koymuştur. Ben bu maçın çok çekişmeli geçeceği kanısındayım. Arnavutköy Belediyespor favorisi gibi gözükse de ben maçın beraberlikle noktalanacağını düşünüyorum.



Bağlarbaşı-Halide Edip Adıvar: İlk maçta Çengelköy karşısında aldığı puanla Klasman Grubuna nispeten iyi başlamış olan Bağlarbaşı yeni transferlerinin hazır olmamasının sıkıntısını yaşıyor. Ligde çok tempolu oynayan ve son 10-15 dakikalarda bulduğu goller ile 3 puana uzanan Bağlarbaşı'nın gerek Vardar maçında, gerekse Çengelköy maçında eski temposundan çok uzak olduğunu görüyorum. Halide Edip Adıvar ise ilk maçında grubundan birlikte çıktığı Leventspor'u mağlup ederek lige çok iyi başlangıç yaptı. Bu maçtan da galibiyet alarak iyi başlangıcını sürdürmek isteyecektir. Ben bu maçtan Halide Edip Adıvar'ın zorlanmadan galibiyete ulaşacağı düşüncesindeyim.


Yıldırım Bosna-Levent: İlk maçında mağlubiyet alan iki takımın mücadelesi çok zevkli geçemeye aday karşılaşmalardan biri. Levent ara transferde güçlü kadrosuna yaptığı takviyelerle daha da güçlendirdi. Yıldırım Bosna ise gruptaki mütevazi ama mücadeleci kadroya sahip olan takımlardan biri. Ancak ben bu maçın Leventspor’un lehine sonuçlanacağı ve 3 puanla ayrılan tarafın Beşiktaş temsilcisi olacağını olacağı düşüncesindeyim.


YAZI: TSUBASA

28 yorum:

Adsız dedi ki...

TSUBASA arkadaşım bağcılarspor takımını hiç seyrettinmi neden bağcılarsporu hep küçük görüyorsun bizde iddiaalıyız maç oynanmadan kazanılmıyor bağcılarspor külübünden NİYAZİ BEKTAŞ saygılarımla

Adsız dedi ki...

Yıldırım Bosna Nerde ?

Adsız dedi ki...

Yıldırım Bosna Nerde ?

Burak Kurtuluş dedi ki...

Haberi siteye yüklerken bir hata olmuş. Özür dileriz.

bulent dedi ki...

tsubasa once seyret sonra yorum yap. yorum yaparkende futbolcu arkadaslarimi kucuk gorme.sahaya cikip durust bir sekilde elimizden geleni yapmaya calisiyoruz emege saygi gosterin biraz butun site olarak.bagcılar spor takım kaptanı bulent...

Adsız dedi ki...

Tsubasa, Dodo, Geremi...Yorumlarınızı keyifle ve ilgiyle okuyorum. Özellikle beklediğim köşelerin başında geliyorlar. Yola devam :)Emekleriniz ve öngörüleriniz için teşekkür ederim.

Burak Kurtuluş dedi ki...

"emege saygi gosterin biraz butun site olarak"

Yerel Futbol Sitesinin ne zararını gördün Bülent? Kağıthane'de oynarken, Çıksalın'da görev yaparken, Arnavutköyspor'da iken ve şimdi hakkınızda tek bir cümle kötü haber mi gördün? Sen, İbrahim, Ufuk ve Erdal ilk aklıma gelen isimler... Ve Şener agbi. Hanginiz Yerel Futboldan zarar gördünüz? Çıksalın-Bağcılar maçının kendince tahminini yapan kişi bir yorumcumuz. Ben sizin takımı Dikilitaş maçında izledim, sen yoktun maçta, diğer 6 arkadaşın gibi... seni de Stadın girişinde güvenlik kapısında Müjdat Yetkiner ile sohbet ederken gördüm. Çıksalın-Bağcılarspor maçını şayet ben yorumlasaydım belki daha farklı konuşurdum. Ancak yorumcumuz, Bağcılar rahat kazanır desydi, o zaman da Çıksalınspor'un emeğine saygısızlık mı etmiş olur muydu? Bütün Site olarak sözünü senden duyacağımı beklemezdim.

bulent dedi ki...

benim kimseye kotu sozum yok. siz nasil yaptiginiz sitede saygi bekliyorsaniz biz ve diger takimdaki arkadaslarimizda saygi bekliyoruz. iyi aksamlar... bulent..

Adsız dedi ki...

İncirli-Tuzla:2
Vefa-Çatalca:0
Çıksalın-Bağcılar:1
Dikilitaş-Çengelköy:0
Gazi Mahallesi-Arnavutköy Belediyespor:2
Bağlarbaşı-Halide Edip Adıvar:2
Yıldırımbosna-Levent:2

Adsız dedi ki...

bundan üç yada dört sene önce yıldıztabyanın batı trakyayı yenmesi halinde,yenilenin küme düşeceği bi çıksalın-bağcılar maçı vardı o maçı hatırlayınca diyorumki allah her iki takımada böyle playofflar şampiyonluk maçlarında karşılaşmayı nasip etsinde kimisi çıksalını favori görsün kimisi bağcıları okadar önemli deil :)ayrıca kaptan bülentin oynadığı bi takım kötü takım olamaz bunuda biliyoruz.
çıksalınspordan furkan..

Adsız dedi ki...

mac sahada kazanılır buradan bagcılar cıksalın macına yapılan yorumlardan cıksalını hedef haline getirip kişilerin mact hakkındaki kendi düşüncelerini yansıtması rakip takımlara motivasyon kaynagı veya malzemesi olarak verilmesi hicte hoş degil bu bagcılar kulübü buraya cıkmışsa iyi takımdır yarın gununde olan kazanır ortalıgı germenin vede yorumcuya inat olsun dıye hırs yapıp gördünmü cıksalın macını demek icin hırslanmanın bi manası yok kazanmak icin hırslanın rakabet olsun ama kazanmak arzusu ile sadece bırılerıne kendini ispat etmek icin degil adım erdii ve neyse o

Adsız dedi ki...

BAĞCILAR .... DEDİ DERSİNİZ !!!!
BAĞCILAR BU TAKIMI KIÇIYLA SALLANDIRIR

Adsız dedi ki...

ÇIKSALIN : BAĞCILAR

BAĞCILAR BU MAÇI ÇOK RAHAT GECEREK ÇIKI SALLANDIRIR... 25

Adsız dedi ki...

niyazi bey detaylara takılmayınız bulunduğunuz sal gurubun un tadunı çıkarınız burak bey haklı bu bir yorum siz de çıkın maçınızı kazanın durumu lehinize çevirin bakın yorumlar nasıl değişiyor sonraki hafta gavori olursunuz takılmayın bunlara herkes işini yapsın herkese başarılar ZARAEKİNLİ

Adsız dedi ki...

Arkadaslar ya takima ya futbolcuya ya yonetime bok atarsiniz yada birbirnize girersiniz futbol u dostluk icinde yasamak zormu? Insanlari elestirmekten vaz gecin futbolun guzelliklerini konusalim!

Tsubasa dedi ki...

Bağcılar spor kulübünden gelen bu yorumlara çok üzüldüğümü söylemek isterim.Ben kimsenin emeğine haksızlık etmek istemem.Siz zaten hak etmişsinizki şu an da play off grubunda mücadele ediyorsunuz.Yerel futbol ailesi olarak sizleri seviyor ve takip ediyoruz.
..Tsubasa..

Tsubasa dedi ki...

Bağcılar spor kulübünden gelen bu yorumlara çok üzüldüğümü söylemek isterim.Ben kimsenin emeğine haksızlık etmek istemem.Siz zaten hak etmişsinizki şu an da play off grubunda mücadele ediyorsunuz.Yerel futbol ailesi olarak sizleri seviyor ve takip ediyoruz.
..Tsubasa..

Burak Kurtuluş dedi ki...

Ben şahsen Bağcılarspor'un çok iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Ben bu aralar maç yorumu yapmıyorum çünkü sitenin diğer işlerine zaman ayırmak durumundayım. Tsubasa, Dodo ve Geremi'nin yorumlarını siteye yüklerken bazen içimden "hadi canım olur mu!" dediğim de oluyor. Ancak bunlar yorumcularımızın kişisel görüşleri. Saygı duymak lazım. Ne yazmalarını beklerdiniz, her maç için iki takım da mükemmel ve birbirlerine eşit güçte. Maçın skorunu Hakem belirler! Böyle mi olmalı?

Adsız dedi ki...

tsubasa incirli defansı kolay kolay tuzladan gol yemez berabere yada incirli alır

Adsız dedi ki...

BIR DIKILITASLI OLARAK BAGCILARSPOR GERCKTEN COK TEHLIKELI TAKIM...SON MACTA MAC ICINDEDE KONUSTUK ARKADASLARLA.....PLAYOFUN BELKIDE EN IYI TOP YAPAN TAKIMI BALA CIKICAK TAKIMLAR ARASINDA FAVORIM.....

MUTTALİP ŞİMŞEK dedi ki...

Tusubasa yorumların için tesekkurler bende tüm maclar için aynı gorusteyim emegın için saol.

Adsız dedi ki...

sizin site olarak dikilitaş sporcularına borcunuz var 26 maçtır yenilmiyorlar ama tek haberleri yok burak bey

Adsız dedi ki...

Futbolun güsel olan kısımlarını konuşmaya gayret gösterelim arkadaşlarr...tsubasa kendı düşüncelrını dile getırmıs bi emek vermiş sonuçta adamı yerden yere vurucagınıza fikirlerine, düşüncelerine saygı duyunn... eliştiri yapın tabiki de ama kırıcı olmamaya gayret gösterelim...

Efkan dedi ki...

Tek bir haber mi yok? Fulya'daki İMES maçınıza geldim ya:)

Burak Kurtuluş dedi ki...

"sizin site olarak dikilitaş sporcularına borcunuz var 26 maçtır yenilmiyorlar ama tek haberleri yok burak bey" diye kişi kesinlikle Dikilitaş ile alakasız birisidir. Bu güzel Kulüp ile bizim aramızı açmak isteyen art niyetli birisi bu mesnetsiz yorumu atmış olabilir. Dikilitaş Kulübünün haberlerini ben, Efkan Bey ve Ogün Hoca yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz.

Tekrarlıyorum bu yorumu yapan kişi art niyetlidir ve bizim siteyi karıştırmak isteyen birisidir. Kim olduğunu da tahmin edebiliyorum.

Ve bizim kimseye borcumuz yok, sadece Allah'a can borcumuz var.

http://amatorfutbol.blogspot.com/2012/02/dikilitasspor-alibeykoyu-tek-gol-ile.html

http://amatorfutbol.blogspot.com/2012/02/bagclarspor-ve-dikilitas-yine-berabere.html

http://amatorfutbol.blogspot.com/2011/12/dikilitastan-galibiyetin-has.html

http://amatorfutbol.blogspot.com/2012/02/aziz-abaramak-yeniden-dikilitasta.html

bunlar da haber linklerimiz. daha var da enim vaktim yok.

Adsız dedi ki...

Merhaba,"Yerel Futbol" takipçisi olarak sizleri tebrik ederim.yapmış olduğunuz iş gerçekten zor. Bence sizin yapmak istediğiniz sadece Amatör futbola katkı sağlamak ve amatör futbolun yanında olmak.
Başarılarınızın devamı dilerim.

Tugay.

Adsız dedi ki...

Sayn tusabasa arnavutkoy belediye bu ligde her zaman istekli ve organize bir takimdir. Burasi kurtlar sofrasi kuzulara peksans tanimiyoruz izlemedigin takim hakkinda yorum yapma lutfen . Kuzu sofrasi ;)

Adsız dedi ki...

Çıksalın hani bagcıları farklı yenerdı şanslarına dua etsınler iyi bir takım cıksalın ama bagcılar kadar olamazlar.. görüceksınız çok takıma kök söktürüp bu guruptan cıkıcaktır..
BAĞCILAR

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.