Pazartesi, Şubat 27, 2012

Beşyüzevler'den tek atış

İSTANBUL TOKATSPOR: 0 BEŞYÜZEVLERSPOR: 1 (U19)
İstanbul U 19 Ligi 4.Grupta mücadele eden İstanbul Tokatspor ile Beşyüzevler karşı karşıya geldi. Beşyüzevler'in deplasmanda oynadığı maçta sahadan 1-0 galip ayrılmayı başararak namağlup zirve inadını devam ettirdi.
Esenler Belediye Stadı'nda oynanan maçta gol pozizyonu, kırmızı kartlar oldukça fazlaydı ama eksik olan tek şey gollerdi. Daha 5.dakikada Enes Beşyüzevler adına kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda gol yapmayı başaramadı. İlk yarı sayısız fırsatları kaçıran Beşyüzevler'di. İlk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.


İkinci yarı dada gol pozisyonlarına giren Beşyüzevler, Kalecileri Mesut'un kullandığı kaleci vuruşunda Yalçın'ın kafayla aşırttığı top kaleci ve defansın arasından ayağını sokan Anıl'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra oyun da oldukça sert geçmeye başladı. Beşyüzevler den 1 , İstanbul Tokatspor'dan 2 futbolcu maçın içinde kırmızı kart görerek takımlarını eksik bıraktılar. Maçın sonlarına doğru Beşyüzevler'den Şaban ve Anıl akıl almaz pozisyonları değerlendiremeyince maçta 1-0 tamamlandı.

HABER-FOTOĞRAF:BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...