Pazartesi, Şubat 27, 2012

Üsküdar derbisinden gol çıkmadı

BAĞLARBAŞISPOR: 0 ÇENGELKÖYSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu’nun Üsküdar derbisinden gol çıkmadı... Bağlarbaşıspor ve Çengelköyspor Başıbüyük Stadı'nda 0-0 berabere kaldı. 




Karşılaşmaya Çengelköy kaptanı Yücel’den yoksun çıkarken, başarılı oyuncusu Baran da ilk devrenin sonlarında sakatlanıp oyunu terketmek zorunda kaldı. Karşılaşmayı az sayıda, ancak tüm maç boyunca takımını coşkuyla destekleyen bir Çengelköy seyirci grubu da izledi.


İlk yarıda sahada denk ve zevkli bir oyun vardı. Gol sesi çıkmayan bu yarıda Bağlarbaşı’nın Seçkin ve Uğur ile iki, Çengelköy’ün ise Engin ile bir topu direklerden döndü.


İkinci yarıda Yeşil-Beyazlılar topla oynama oranında bariz bir üstünlük kurdular. Daha çok Bağlarbaşı alanında geçen bu yarıda Bordo-Beyazlı savunma çok önemli bir açık vermedi. Çengelköy İshak ve Soner Durmuş ile bazı pozisyonlar ürettiyse de son vuruşlarda kaleyi bulamadı. Bağlarbaşı ise hızlı çıkarken çok top kaybedince istediği fırsatları yakalayamadı.


Karşılaşmanın uzatma dakikaları ise heyecan yüklü geçti. Önce Burak Rabu’nun soldan çizgiye inip kestiği topa yükselen İshak’ın kafa vuruşunu Bağlarbaşı kalecisi Görkem mükemmel bir refleks ile çıkarttı. Ardından gelen Bağlarbaşı akınında ileri çıkan Sezai’nin uygun durumdaki vuruşu Çengelköy savunmasında sekerek dışarı çıktı. Köşe vuruşunda yükselen Sezai’nin kafa vuruşu üst direkten dönerken, hakem pozisyonu faul olarak değerlendirdi ve karşılaşmayı sona erdirdi.  


STAT: Başıbüyük
HAKEMLER: Serdar Kayhan, Tunay Ateş, Erdem Dalkılıç.
BAĞLARBAŞISPOR: Görkem, Aziz, Sinan, Hasan, Sezai, Abdülhakim, Uğur (Özay 73’), Kenan, Seçkin (Fatih 66’), Kaan (Mustafa 55’), Emre.
TEKNİK SORUMLU: Özcan Çerlik

ÇENGELKÖYSPOR: Serkan, Soner Durmuş, Ercan (Soner Keleş 73’), Cihan, Rıdvan, Engin, İshak, Emre, Baran (Burak Avcı 37’), Şaban, Can (Burak Rabu 66’).
TEKNİK SORUMLU: İbrahim Karabayraktar


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.
Bu maç ile ilgili diğer fotoğrafları "Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları" Facebook Sayfası'nda bir süre sonra görebilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Karşılaşmada yaklaşık 150-200 Çengelköyspor seyircisi vardı,siz sadece bağıran küçüklerin olduğu kareyi almışınız...Ayrıca Çengelköyspor rakibini ezdi gol bulamadı...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.