Salı, Şubat 28, 2012

Kılıçlıspor transferde de hızlı

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden İstanbul 2. Amatör Lig temsilcisi Kılıçlıspor’da teknik sorumluluğa getirilen Hayrettin Atasoy bomba transferlere imza atıyor.




İki sezon önce 1. Amatör Kümeden düşen Silivri temsilcisi eski hızlı dönemlerinde olduğu gibi yaptığı transferlerle adından söz ettireceğe benziyor. Yeni sezonda Silivri’yi 2. Amatör kümede temsil edecek olan Kılıçlıspor Kulübü’nde yönetim kurulu yaptığı son toplantıda takımı eski hocaları olan Hayrettin Atasoy’a teslim etme kararı aldı.

Başarılı teknik adam Hayrettin Atasoy yaptığı açıklamasında; “Yeni sezonda hedefimiz bir üst ligdir. Bunun için ilçemizde kendini kanıtlamış başarılı ve ahlaklı futbolcu arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Yeni sezonda takımımızın formasını giyecek olan futbolculardan geçtiğimiz sezon Kavaklıspor'un kaptanlığını yapan Özcan ile anlaşık. Özcan ile birlikte Fenerköyspor’un sol kanadındaki en etkili ismi Gurur ile de anlaştık. Bu iki oyuncunun büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Ligin başlaması ile birlikte fırtına gibi esecek bir Kılıçlıspor izleyeceksiniz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


Hiç yorum yok:

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...